Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV preporuke dana - Subota 11.7.
Večeras smo za vas izdvojili nove serije, animirani film, jedan akcijski, jednu komediju i hrvatski film 'Ta divna splitska noć'

TV preporuke dana - Subota 11.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 11.7.

SERIJE

Tijardović, 3. epizoda, HTV 1 u 20h
U ovoj epizodi po prvi put doznajemo što je sve nakon Drugog svjetskog rata Ivo Tijardović učinio na dobrobit zagrebačkih umjetničkih institucija, i to kao intendant Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, predsjednik Hrvatskog glazbenog zavoda i direktor Državnog simfonijskog orkestra. Upoznajemo Tijardovića i kao opernog skladatelja, i kao čovjeka koji je s jednakim žarom volio i rodni Split i Zagreb, i kao autora čija djela ne silaze s repertoara hrvatskih kazališnih kuća.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, 9. sezona, 3. epizoda, HTV2 u 21:02h
Ekipi je dosta toga što im nagradom struke ne odaju priznanje zbog godina u barskom poslu. Zato pokušavaju podmititi zadužene za dodjelu nagrada. Kad ne uspiju i kada doznaju da nagrađeni bar Suds cijene zbog neutralne simpatičnosti i ljubavnih tenzija između barmena i konobarice i vrckavog prijateljstva barmena i crnog prijatelja, ekipa se želi promijeniti i dati gostima ono što misle da žele. Ali njihova barska večer, s katkad dirljivom Charliejevom pjesmom, pođe po zlu i ekipa dozna da je katkad bolje biti ono što jesi - makar to što jesi zgražavalo većinu ljudi - nego tražiti masovno odobravanje.

Lud, zbunjen, normalan, 32. epizoda, Nova TV u 20:05h
Faruk (Senad Bašić) i Dino skupljaju ekipu za mjesni turnir u nogometu u nadi da će osvojiti prvo mjesto i nagradu od pet tisuća maraka. Uz Izetovu (Mustafa Nadarević) 'malu intervenciju', dolaze do finala i sve izgleda kao da je nagrada već u njihovim rukama. U kladionicama sve su šanse na strani 'Akorda'. Ali, u odlučujućoj utakmici ništa ne ide kako treba. Šefika i Enes (Žan Marolt) provode ugodno prijepodne u kinu, ali nakon neočekivanog poklona, Šefika počinje sumnjati u Enesove namjere.

FILMOVI

Madagaskar 2, RTL u 20h
Nakon što su pingvini popravili stari avion, ekipa odlučuje poletjeti. Ipak, avion nije baš najbolje popravljen i u zraku uspjeva izdržati vrlo kratko vrijeme. Sruši se i ekipa pada u samo srce Afrike gdje upoznaju svoje daljnje rođake. Dok otkrivaju svoje korijene, shvaćaju da afrička džungla nije ista kao i ona na asfaltu New Yorka. Afrika se uistinu čini kao fantastično mjesto. No, je li uistinu bolja od zoološkog vrta u New Yorku?

Smrtonosna zona, Nova TV u 20:50h
Zloglasni zatvor Alcatraz ponovno je otvoren. Ljutit zatvorski birokrat Donny (Morris Chesnut) okupio je postrojbu koja će ući u tvrđavu i natjerati zatvorenika Lestera (Bruce Weitz) koji čeka smrtnu kaznu da otkrije gdje je skrio 200 milijuna dolara u zlatu. Zatvorenik Nick (Ja Rule) mora pomoći tajnom agentu FBI-a Saschi (Steven Seagal) da zaustavi napadače. Alcatraz postaje pravo bojno polje...

Krletka, HTV1 u 21:01h
Armand Goldman (Williams) je homoseksualac koji vodi ekstravagantni noćni klub Krletka u Miamiju. Ondje nastupaju transvestiti, među kojima je glavna zvijezda Albert (Lane). Armand i Albert godinama žive kao bračni par. Njihov se život mijenja kada ih posjeti Val (Futterman), Armandov sin rođen nakon što je prije dvadesetak godina Armand jednu noć proveo s Katherine (Baranski). Val se treba oženiti djevojkom čiji je otac senator Kevin Keeley (Hackman), poznat kao suosnivač Koalicije za pitanja morala. Val bi želio da Armand odglumi da živi u normalnom braku s njegovom majkom Katherine, a ženskasti Albert morat će postati normalan muškarac.

Ta divna splitska noć, HTV3 u 21h
U mračnim i pustim uličicama splitskog geta tijekom posljednja dva sata stare godine isprepleću se tri priče izdvojene od neobuzdanog novogodišnjeg slavlja. Tri različita ljubavna para koji se zatiču oko Peristila - sitni diler Nike i udovica Marija s djetetom, mlada narkomanka u krizi Maja i razočarani mornar Franky te zaljubljeni i naivni adolescenti Luka i Anđela - pokušavaju naći izlaz iz krajnosti u koje su gurnuti i koje nepovratno mijenjaju njihove živote.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala