Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Srijeda 8.7.
Večeras smo za vas izdvojili nove nastavke serija, biografski film o slavnom Rembrandtu, ludu komediju i jedan dokumentarac

TV Preporuke dana - Srijeda 8.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u srijedu 8.7.

SERIJE

Gradić na obali mora, 2. sezona, 9. epizoda, HTV2 u 20h
Olivia pokušava naći zajednički jezik s Rebeccom u nadi da će tako popraviti njihov odnos u sudnici, ali sumnja da mlada tužiteljica nije bila posve ikrena. Dok Olivia kopa po Rebeccinoj prošlosti, Jack je uzbuđen što je uspio dogovoriti razgovor za posao kolumnista u Seattle Courieru. No kada dozna da je njegova bivša žena imala prste u tome, Jack mora odlučiti može li joj vjerovati. Eric se uznemiri kad njegova bivša djevojka želi doći u posjet s djetetom upravo dok njegova veza s Rebeccom postaje ozbiljna. Traži savjet od Jacka i odluči biti iskren s Rebeccom, ali iznenadi se kad Warren uskoro iskoristi situaciju.

Ljubav i novac, 22. epizoda, Nova TV u 21:05h
Metin vodi operaciju pranja novca, a Hatidže koristi kao dostavljača. I baš kad mu se učini da nema nikakvih problema, pojavi se Nilufer i zatraži objašnjenje od njega. Mert pokušava naći Niluferina tajnog ljubavnika te traži od oca da mu pomogne. Hoće li Tajar krenuti u potragu za Niluferinim ljubavnikom? Istraga se nastavlja. Glavni su dokaz snimke sa sigurnosne kamere. Policija odluči ponovno ispitati Tanera, koji je pobjegao od Tajara. Iskazi i dokazi upućuju na to da je i Taner sumnjiv. Husejin je siguran da je Taner počinio ubojstva. Međutim, Omer, kojeg intuicija rijetko prevari, misli da je Taner nedužan. Nakraju se postavlja pitanje tko je počinio ta ubojstva? Hoće li Omer uspjeti doći do ubojice i pronaći dijamante?

Arrow, 7. epizoda, Doma TV u 22:35h
Huntress stigne u Starling City i zapapri situaciju s Oliverom. Kad Oliver upozna misterioznu ženu Helenu Bertinelli (gostujuća uloga JESSICE DeGOUW), kćer mafijaškog bosa Franka Bertinellija (gostujuća uloga JEFFREYJA NORDLINGA), ima osjećaj da napokon može biti svoj. No ubrzo shvati da i ona ima opasne tajne. Helena je u osvetničkoj misiji i Oliver joj se našao na putu. U međuvremenu, Tommy se nađe u nezavidnoj situaciji i obrati se Laurel za potporu.

FILMOVI

Rembrandt, HTV3 u 20h
Glasoviti nizozemski slikar Rembrandt van Rijn (K. M. Brandauer) star je i umoran čovjek koji se nedugo pred smrt prisjeća nekih dijelova svog života. Nakon što je kao mladić stigao u Amsterdam, Rembrandt se ubrzo afirmirao kao izuzetno darovit slikar koji će se s vremenom razviti u najvažniju osobnost nizozemske umjetnosti 17. stoljeća. Istodobno sa stvaranjem svog osebujnog stila i umjetničkog imena, Rembrandt je upoznao dobrodušnu i emotivnu Saskiu Uylenburgh (J. ter Steege).

Za dobra stara vremena, HTV2 u 20:55h
Nick Gardenia (Chevy) je pisac koji radi na svojem romanu u odmaralištu na obali oceana. Za to ga vrijeme otmu dva lopova tražeći od njega da za njih opljačka banku. U ovakvoj nevolji Nick se nema obratiti kome osim svojoj bivšoj ženi Glendi (Goldie Hawn). Glenda duboko suosjeća s lutalicama pa ga odluči primiti k sebi, no jedini je problem kako ga skriti od njezina napetog muža, okružnog tužioca (Charles Grodin). Unatoč tome, Nick se uvijek pojavljuje na neočekivanim mjestima.

Pompeji: Misterij ljudi okovanih u vremenu, HTV1 u 21:45h
Što se dogodilo stanovnicima Pompeja u trenutku erupcije vulkana Vezuva? To je pitanje zaokupljalo ljude od prvih iskapanja grada 1860-ih. Giuseppe Fiorelli primijetio je u sloju pepela raštrkane šupljine. Shvatio je da su nastale na mjestima na kojima su istrunula tijela koja su bila okovana pepelom. Ispunjavanje tih prostora gipsom razotkrilo je oblike žrtava Vezuva, zaleđenih u vremenu u neobičnim živim pozama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala