Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 29.6.
Večeras smo izdvojili tri serije i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 29.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 29.6.

SERIJE

Gradić na obali mora, 2. sezona, epizoda 2/12, HTV2 u 20 sati
Olivia i Jack nastoje kontrolirati situaciju oko Ericove i Shellyne odluke o nerođenom djetetu. Maryellen se ne može pomiriti s istinom o Johnu.

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 203/210, Nova TV u 20:15 sati
Baran je bijesan na Oguza i Narin i svim je silama želi pronaći. Melek odlazi u posjet Sabriju i doznaje da je odveden tužitelju i da je uhićen. Ebru govori Kenanu da želi prodati Muratovu kuću, no Kenan joj ponudi da će je on otkupiti od nje, a kada ona skupi novac, može je otkupiti od njega. Maja i Ada joj kasnije dolaze i govore da mora prihvatiti Kenanovu ponudu jer je ta kuća sve što im je ostalo od oca.

Nasljednici, 1. sezona, epizoda 5/10, HTV1 u 21:20 sati
Frederik zbog pravnih zavrzlama zapostavi obitelj, a John i Lise su zabrinuti zbog Signeinog kršenja ugovora. Andreas dozna neočekivanu, neugodnu vijest. Frederik od grafologa saznaje zanimljive vijesti.

FILMOVI

Vojska u sjeni, HTV3 u 20 sati
Smatran jednim od uzora redatelja novog vala, francuski sineast Jean-Pierre Melville se tijekom svoje dugogodišnje karijere proslavio izvrsno ocijenjenim kriminalističkim filmovima, pa je ova ratna drama iznimka u njegovom stvaralaštvu.

Opčinjena mjesecom, HTV2 u 21:40 sati
Film je i dan danas uzor određenom tipu romantičnih komedija: snažno etnički obojenih priča o "običnim ljudima". Godine 1988. bio je jedan od najnagrađivanijih filmova s dvadesetak osvojenih uglednih nagrada. Cher, Olympia Dukakis i scenarist John Patrick Shanley osvojili su Oscare, a za Oscara je bio nominiran kao najbolji film i za režiju.

Otok, Nova TV u 23:20 sati
Godina je 2019. Lincoln Six Echo (E. McGregor) živi u strogo čuvanoj izolaciji, zajedno sa stotinama drugih izabranika, koji su - tako im kažu - spašeni od zaraze nakon katastrofe koja je pogodila planet. Lincolna muče noćne more, nezadovoljan je istom bojom odjeće koju nosi svaki dan, te se zbog toga žali upravitelju, dr. Merricku (S. Bean). Dr. Merrick je sumnjičav i odluči još strože nadzirati Lincolna, koji izaziva dodatnu pozornost čuvara druženjem s privlačnom djevojkom Jordan Two-Delta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala