Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neočekivano ispala Mira, nominirani Marko i Monika
Rina "spasila" svog "ljubića" i postala sluškinja, Valerija opet nenominirana!?

Neočekivano ispala Mira, nominirani Marko i Monika

Već na početku večerašnje "Big brother" emisije Antonija i Marko su u zagrebačkom studiju najavili da nam sad svaki petak slijede i nominacije i ispadanje jednog stanara - ustvari drastično smanjivanje broja stanara do kraja.

Stanari su dobili dosad najzanimljviiji zadatak za izvršavanje uživo, u prijenosu (nadamo se da više neće morati izvrašavati ljigave "survivor" zadatke). Danas su se svi morali pakirati - zato što im je snalažljivost data na kušnju. Podijeljeni su u dvije grupe, zbog nesuglasica između pušača i nepušača.

Natjecali su se jedni protiv drugih, za nagradu od 300 kuna u BB dućanu, koju mogu potrošiti samo članovi pobjedničke grupe. Trebali su uzeti kofere bilo kojih šest stanara, a zatim odabrati jednu osobu, koju će pokušati obući u što više odjevnih predmeta.

Pušači (Marko, Krešo, Monika, Mira, Rina i Valerija) oblačili su Moniku i uspjeli joj staviti 28 odjevnih predmeta, dok je druga grupa, nepušači (Saša, Elizabeta, Ornela, Ivan L., Ivan M. i Sabina) obukla Sabinu u - zamalo 40 odjevnih predmeta!

Pušači su opet popušili no svi bi trebali, uz ovo, imati dovoljno novaca za hranu, luksuz i cigarete jer su "ladyboysi" uspješno prošli tjedni zadatak. Budžet za sljedeći tjedan uvećan im je za punih 70% i iznosi čak 2805 kuna!

Rina kao sluškinja može iskoristiti 3 jokera - odbijanje jednog zadatka, zamjena za drugog stanara i podjela zadatka s jednim stanarom. Sluškinja će postati sutra ujutro, a nismo mogli ne primjetiti zadovoljno smješkanje na licima ostalih stanara.

Antonija je potom ubrzala stvar i rekla stanarima da kuću napušta Dalmatinka - Mira! Ornela je tako ipak ostala u kući! Miru je po izlasku dočekala Korana, a Antonija je s njom razgovarala preko videolinka, koji je izgledao vrlo efektno, uklopljen kao hologram na CNN- u, u noći američkih predsjedničkih izbora.

Nominacije su bile prilično zanimljive. Marko je dobio 5 glasova, a Monika 4. Valerija je sa tri glasa opet sretno spašena, iako je sve govorilo da bi se ovaj tjedan, nakon

Pomalo nepoštenim čini se Bigijevo radikalno mijenjanje pravila, tako da do kraja showa možemo uistinu svašta očekivati. Hoće li Rina i Ivan M. ostati pod svaku cijenu i u finalu, kao ekstra stanari, bez mogućnosti osvajanja glavne nagrade? Možda se uskoro u kuću vrati još poneki, već izbačeni stanar, na primjer Tomislav M.?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala