Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.6.
Večeras nas čeka jedna od zadnjih emisija "X Factor Adria" prije finala, nova serija "Udovac" i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 14.6.

SERIJE / EMISIJE

Radna akcija, Nova TV u 20:50 sati
Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomažu novoj obitelji kako bi im priuštili dom iz snova kakav i zaslužuju.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
U prošloj emisiji nas je napustilo čak četvero natjecatelja, od čega čak dvoje iz Aleksandrinog tima! Ostalo nam je još osam kandidata, a u finalu sljedeći tjedan, 21.6., gledat ćemo samo njih šest!

Udovac, 1. sezona, epizoda 1/3, HTV1 u 21:30 sati
Mini serija temeljena na zločinima osuđenog ubojice Malcolma Webstera govori o tome kako je naizgled običan muškarac u periodu od 13 godina otrovao svoju prvu suprugu, pokušao ubiti drugu i započeo plan ubojstva treće, buduće supruge.

FILMOVI

Sedamdeset i dva dana, HTV1 u 20 sati
Članovi obitelji Paripović na sve moguće načine pokušavaju zadržati njihov jedini izvor prihoda - veliku mirovinu nedavno preminule babe. Ipak, stvari uskoro izmaknu kontroli i cijela se situacija zakomplicira.

Kromofobija, Mreža TV u 20:05 sat
Film britanske redateljice Marthe Fiennes, u kojem jednu od glavnih uloga tumači njen brat, Ralph Fiennes, pruža nam uvid u život obitelji Aylesbury, čiji članovi konačno shvate da postoje i važnije stvari od novca.

Knjižničar 2: Potraga za blagom kralja Solomona, Nova TV u 21:50 sati
Nastavak avanturističkog serijala vodi nas u legendarne rudnike kralja Solomona. Sudbina čovječanstva ponovo je u rukama tridesetogodišnjeg "štrebera" Flynna Carsena (Noah Wyle), koji mora spriječiti da Solomonovo blago i njegove dragocijene relikvije ne padnu u ruke tajne kriminalne grupe, koja bi pomoću njih zavladala planetom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala