Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.6.
U 20h počinje utakmica Hrvatska – Italija (kvalifikacije za EP 2016), a od filmova izdvajamo "Posljednjeg Drakulu" (Christopher Lee)

TV Preporuke dana – Petak 12.6.

Večeras od 20 sati na HTV1 možete pratiti kvalifikacije za EP 2016., igra Hrvatska protiv Italije! Uz sport pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu.

SERIJE

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 192/204, Nova TV u 20:05 sati
Oguz je u pritvoru, a Serdar i Deniz u nezavidnom su položaju zbog čega Oguz od njih traži da se vrate u Izmir. Deniz i Serdar složili su se s time i počinju se pripremati za put. Ada je saznala za to. Unatoč svemu odlučila je krenuti za njima.

Ne lažu samo ubojice, 1. sezona, epizoda 4/6, HTV2 u 21:40 sati
U večerašnjem krimiću pratimo slučaj ubojstva djeda prelijepe Gabrielle koji je pronađen mrtav na proslavama zaruka. Malo pomalo na površinu isplivaju komplicirani odnosi ljudi na imanju, a Gabriella se više ne čini tako nevina.

Taoci, 1. sezona, epizoda 9/10, HTV1 u 0:15 sati
Adam se sastaje s Giyorom, Noa pokušava pobjeći, a Alex preuzima kontrolu u kući dok Yael u bolnici istražuje tko je mogao izbrisati Netin karton.

FILMOVI

Njezina mala tajna, RTL u 21:10 sati
Film o uspješnoj poslovnoj ženi čiji se život pretvori u kaos zbog toga što se njezin dečko izlanuo na televiziji je 2006. godine osvojio nagradu žirija na Filmskom festivalu u Phoenixu. U ovom filmu glumi Ivana Miličević, glumica hrvatskog podrijetla rođena u Sarajevu.

Smrtonosno oružje 3, Nova TV u 22:50 sati
Treći dio jednog od najpopularnijih akcijskih serijala svih vremena trebao je biti i posljednji dio ove humorne akcijske epopeje, no veliki je tržišni uspjeh nagnao producente na još jedan film.

Kralj škorpiona 3: Bitka za iskupljenje, RTL u 23:10 sati
S Ronom Perlmanom i Billyjem Zaneom u glavnim ulogama, Kralj škorpiona 3: Bitka za iskupljenje odvodi fenomen Mumije na potpuno novu razinu epske akcije i neprestane pustolovine!

Posljednji Drakula, HTV3u 23:20 sati
In memoriam Christopheru Leeju na HTV-u 3 možete pogledati jednu od njegovih legendarnih uloga, onu Drakule kad je još 1970. godine postao sinonim za poznatog vampira.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala