Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bliži se 18. Motovun Film Festival
Motovun Film Festival ove će godine od 25. do 29. srpnja proslaviti svoju punoljetnost

Bliži se 18. Motovun Film Festival

Foto: Motovun Film Festival

Motovun Film Festival, omiljena ljetna destinacija filmofila, ove će godine od 25. do 29. srpnja doživjeti svoje 18. izdanje. Već gotovo dva desetljeća Motovun Film Festival otkriva najbolja ostvarenja nastala u malim i nezavisnim filmskim produkcijama pa posjetitelje i ove godine očekuje brdo dobrih filmova u glavnom programu, uz poneka iznenađenja, kao što je prateći program posvećen slavnom danskom filmskom pokretu Dogme 95 te program Francuska – zemlja partner, ostvaren u suradnji s manifestacijom Rendez-vouz, festivalom Francuske u Hrvatskoj.

Kao dio spomenute suradnje, Motovun Film Festival će po prvi puta u svom programu prikazati jednu TV-seriju. Riječ je o kultnoj mini-seriji poznatog redatelja Brune Dumonta P'tit Quinquin, bizarnom krimiću pomaknute atmosfere i svojevrsnoj francuskoj ruralnoj verziji Twin Peaksa.  Premda je rađena kao TV-format, serija je u integralnom trajanju prikazana na mnogim svjetskim festivalima (uključujući i Redateljski dvotjedan Festivala u Cannesu).

Ulaznice za predstojeće 18. izdanje Motovun Film Festivala već se mogu nabaviti u online pretprodaji, u sustavu Ulaznice.hr. Do 1. srpnja ulaznice su dostupne po iznimno povoljnim cijenama. U prodaji su četiri kompleta: Sve po 10 kuna,  Veliki komplet, Mali komplet i Jutarnji komplet.

Za sve one kojima  najpopularnije domaće filmsko hodočašće ne ulazi u ljetne planove, festival nudi nekoliko prilika za iskupljenje. Tijekom lipnja i srpnja u Zagrebu i u Rijeci održat će se Skrivene projekcije, filmska avantura tijekom koje gledatelje očekuju filmski klasici na tajnim gradskim lokacijama, a krajem kolovoza Motovun Film Festival seli u metropolu, uz program odabranih naslova s ovogodišnjeg festivalskog izdanja.

Detaljne informacije dostupne su na službenoj festivalskoj stranici.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala