Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iva Pehar je pobjednica trećeg hrvatskog MasterChefa!
Nakon vrlo napetog finala, Iva je, uz titulu, kući odnijela 100 tisuća kuna i pehar

Iva Pehar je pobjednica trećeg hrvatskog MasterChefa!

Foto: Nova TV

Konačno smo saznali pobjednicu trećeg hrvatskog MasterChefa koji je s prikazivanjem počeo još 20. ožujka: ona je Iva Pehar – prva hrvatska MasterChefica!

U MasterChef 3 je ušlo TOP 50 natjecatelja, a prvi izazovi dali su TOP 16 natjecatelja koji su ušli u MasterChef kuhinju boriti se za titulu trećeg hrvatskog MasterChefa i nagradu od 100 tisuća kuna.

Nakon svih pregača – bijelih i crnih, plavih i crvenih, ovoga petka troje finalista Ante Martić, Iva Pehar i Elena Jurić su po prvi put kao pravi chefovi kuhali u profesionalnoj kuharskoj odjeći i to za pobjedu.

Brojne izazove već su svladali, a u finalu su kao krunu svog kuhanja u MasterChefu imali zadatak isporučiti žiriju svoj autorski menu koji je morao sadržavati jasan i prepoznatljiv pečat kandidata te pokazati napredak kroz sve ove dane i nivo vještine koje su dosegli.

Prvi izazov je standardno bio Kutija iznenađenja, a zadatak – predjelo. Nakon ovog izazova ostalo je samo dvoje najboljih kandidata za posljednja dva finalna izazova: Ante Martić i Iva Pehar.

U drugom izazovu, Testu kreativnosti, u kojem su pripremali glavno jelo, dvoje finalista se našlo nasuprot deset zvona pod kojima su se nalazile različite vrste mesa. Svaki kandidat imao je pravo otvoriti pet zvona i odlučiti želi li kao svoju glavnu namirnicu koristiti onu koja je pod tim zvonom, ili je odbaciti i birati dalje. Treći i posljednji izazov bio je u formi Stres testa, a zadatak – desert.

Ipak, na kraju je sveukupno najbolje kuhala Iva Pehar i tako osvojila titulu trećeg hrvatskog MasterChefa i kući odnijela 100 tisuća kuna i pehar. Iva je imala više bodova za predjelo i glavno jelo, a kod deserta je napravila kardinalnu grešku, kako je komentirao žiri, i ostavila prozirnu foliju na čokoladi kod serviranog deserta.

No, Dino je istaknuo da je prepoznao njezinu ideju i nagradio je vrlo visokom ocjenom koja joj je omogućila konačnu pobjedu. Ante je na kraju imao 35 bodova, a Iva dva više, 37, što je bilo dovoljno za pobjedu.

Kroz još jednu sezonu MasterChefa nas je vodio Igor Mešin uz nezaobilazne članove žirija: Radovan Marčić, Andrej Barbieri i Dino Galvagno.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala