Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rina večeras ronila suze
Stanari vjerojatno uspješno izveli tjedni zadatak - ženski ples

Rina večeras ronila suze

Čini se da bi stanari "Big brother" kuće mogli sljedeći tjedan živjeti u obilju. Dečki su jako dobro izveli plesnu koreografiju u ženskim kostimima i štiklama, a prije toga su se i sami našminkali.

Račun bi mogle pomutiti stanarke, koje su ih gledale sjedeći u separeima, obučene u smokinge. Cijelo vrijeme su se smijuljile i došaptavale, a tjedni je zadatak uključivao i njihovu pomoć. Uložili su 70% budžeta u uspješnost zadatka, a neozbiljnost je i dalje na zavidnoj razini.

Pušači bi itekako trebali ozbiljno shvatiti posljedice zezanja na račun tjednog zadatka, jer su se već svima popeli na vrh glave. Na njihove neprestane žalopojke o duhanskom dimu najburnije je reagirala Elizabeta, kojoj je stvarno pun kufer priče o cigaretama. Činjenica je da se stanari svaki tjedan zapravo bore prvo za cigarete, a tek onda za hranu, jer o cigaretama ovisi i atmosfera u kući.

Saša je pomirljivo pokušao izračunati kako razvući 180 kuna na dva dana, ako se uzme još jedna kutija cigareta, i time se opet uvukao u svađu tko će što jesti, a tko ne. Krešo je rekao da bi radije jedan dan bio na riži, ali uz kutiju cigara. Sve u svemu - i suha riža zlata vrijedi, ako se pored nešto i dimi!

U večerašnjoj emisiji bilo je i puno suza. Monika se rasplakala na glazbu Pink Floyda (sjetila se stradalog prijatelja), što Mira nije razumjela te su se zakačile, podosta pijane, nakon partyja upriličenog u čast izvršenog tjednog zadatka.

Čak je i Rina pustila suzicu, naravno radi "ljubića" - a koga drugog? Naime, umislila je kako njezin dragi sutra sigurno izlazi iz  BB kuće te je priredila (po svom običaju) show program, u kojem je skrivala lice (jer je ružna dok plače), stavljala, skidala sunčane naočale - ukratko priredila igrokaz u svom osebujnom stilu.

Zanimljiv je bio dnevni zadatak - debata na temu što bi učinili kad bi im netko dao nemoralnu ponudu, milijun kuna za seks s njihovim partnerom. Rina je tu opet odigrala glavnu ulogu. Izjavila je kako ne bi pristala na to, no partneru bi dala ako želi, ali "ne bez kondoma i da joj liže picu i da je ljubi u usta"!? Ah ta Rina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala