Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 2.6.
Večeras smo izabrali seriju "Kud puklo da puklo" koja se približava kraju, emisije "Piramida" i "Graham Norton i gosti" uz tri filma

TV Preporuke dana – Utorak 2.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 2.6.

SERIJE / EMISIJE

Piramida, HTV1 u 20 sati
Jeste li spremni za malo finale? Sudjeluju članica grupe Elemental Mirela Priselac Remi, načelnik Primoštena Stipe Petrina i saborski zastupnik HDSSB-a Boro Grubišić.

Graham Norton i gosti, 16. sezona, epizoda 4/22, HTV2 u 20:50 sati
U večerašnjoj emisiji kod Grahama Nortona gostuju Oskarovac Robert Duvall, glumac Robert Downey Jr. i pisac i glumac Stephen Fry. Glazbeni gost je grupa U2.

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 168/171, Nova TV u 21:05 sati
Odvjetnik u bijegu dokotrlja se Sveti pod noge. Sveto koristi priliku, pušta odvjetnika i uzima mu novac. Pravi se da ga je odvjetnik ozlijedio i pobjegao. Seljani su u šoku, uvjereni da su ostali bez novca. Milica je ljuta kao ris na Tomicu i zabranjuje mu povratak u Zagreb.

FILMOVI

O Elly, HTV3 u 20:10 sati
Film je osvojio niz nagrada na azijskim festivalima, a redatelj Asghar Farhadi, kojem je ovo četvrti film, je nagrađen Srebrnim medvjedom u Berlinu.

Iz dubine tamne vode, DuTV u 21:40 sati
Novije djelo kultnoga japanskoga majstora filma strave Hidea Nakate, jednoga od rodonačelnika tzv. jap-horora, koji se proslavio među filmofilima posebno cijenjenim Krugom. Iz dubine tamne vode je u pozitivnom smislu staromodan horor, u kojem je atmosfera stvorena režijom a ne tehnologijom. Uznemirujuće ozračje hodnika i sobičaka jeftine stambene novogradnje u kišom zastrtom japanskom velegradskom predgrađu, dovoljno je strašno te mu nisu potrebni posebni efekti da bi izazvalo jezu.

Gol 3, HTV2 u 21:55 sati
U prvom filmu smo pratili put nogometaša Santiaga Muneza (Kuno Becker) iz regionalnog kluba u Newcastle United, u drugom je bio na putu nogometne slave prema Realu, a sada se sa svojom ekipom priprema za finale Svjetskog nogometnog kupa u Njemačkoj!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala