Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.5.
Večeras smo izdvojili serije Samo ti pričaj, Zavičaj i Igru prijestolja uz tri filma: animirani te uspješnice Woodyja Allena i Clinta Eastwooda

TV Preporuke dana – Subota 30.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 30.5.

SERIJE

Samo ti pričaj, 1. sezona, epizoda 2/3, Nova TV u 20:05 sati
Iako bi život dvoje mladih ljudi trebao postati idila koja će prštati od emocija, poljubaca i svega lijepoga što donose prvi dani suživota, u slučaju Davida i Ive to nije tako. Naime, idilu kvari Davidova nezaposlenost, ali i lijenost u pronalasku posla. Kod Dubravke i Ivana se raspravlja o želji za Dubravkinim novim hobijem koji će koštati tisuću kuna.

Zavičaj, 2. sezona, epizoda 3/6, HTV2 u 21 sat
John sklapa posao prodaje svog mlijeka, Grace pokušava pomoći Agnes vratiti posao, a na dan izbora dolazi do zanimljivih rezultata.

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 6/10, HTV1 u 21:45 sati
Tywin planira strateški savez za svoju obitelj, Melisandre odlazi u neobičan posjet, a Robb razmišlja o kompromisu s obitelj Frey s kojima bi mogao sklopiti novi savez.

FILMOVI

Merida hrabra, RTL u 20 sati
Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predjele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i s Meridom Hrabrom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zvijeri u uzbudljivom animiranom filmu studija Pixar.

Ponoć u Parizu, HTV1 u 20:10 sati
Romantična komedija o uspješnom i imućnom holivudskom scenaristu koji fantazira o tome da napusti Hollywood i postane ozbiljan pisac, predstavlja zvjezdanu glumačku ekipu koju čine Kathy Bates, Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel Mcadams, Michael Sheen, Owen Wilson i predivna Carla Bruni.

Djevojka od milijun dolara, HTV3 u 22 sata
Ova sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns (u hrvatskoj objavljene pod naslovom Djevojka od milijuna dolara: priče iz kuta) američkog pisca Francisa Xaviera Toolea, nekadašnjeg boksača, trenera i menadžera pravim imenom Jerry Boyd.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala