Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkazani The Following i Constantine
Nakon dobrih vijesti o novim sezonama omiljenih serijala stižu loše vijesti, objavljen je niz otkazanih serija

Otkazani "The Following" i "Constantine"

 Slijedeći dobre vijesti o novim sezonama omiljenih serija stižu i loše vijesti za obožavatelje nekih drugih serijala. Napokon saznajemo koje serije nećemo više gledati na malim ekranima. Među otkazanim serijama našle su se State of Affairs, Battle Creek Backstrom

Otkazivanje nekih serija neće biti iznenađenje fanovima serijala The Following, jer se serija već tijekom druge, a onda i treće sezone našla na klimavim nogama. Ipak, nesumnjivo mnogima će to biti veliko razočaranje. 

Uz otkazivanje FOX-ove kriminalističke serije The Following, neće se nastaviti ni serija NBC-a Constantine. Kao i "The Following", serija je krenula punim zamahom i privukla je mnoštvo vjernih fanova, no nije uspjela zadržati veliki broj publike, barem što se NBC-a tiče. Constantine, adaptacija stripa Hellblazer, za razliku od 3 sezone "The Followinga" uspjela je doživjeti samo 1 sezonu.  Unatoč tome što se glasina o prelasku "Constantinea" na Syfy pokazala neutemeljenom još uvijek postoji mogućnosti da će se serija nastaviti pod nekim drugim pokroviteljem. 

Televizijsku inkarnaciju Constatinea, kojeg glumi Matt Ryan, razvili su David S. Goyer i Daniel Cerone, a neki od tweetova Ceronea otkrivaju da još ne odustaju od druge sezone. Među ostalim komentirao je kako bi gledanost koju NBC smatra nedovoljnom za neku drugu mrežu predstavljala pravi hit. 

 

Također, ostaje pitanje hoće li i "The Following" s Kevinom Baconom u glavnoj ulozi naći novi dom. U ovom trenutku kruže glasine o mogućem prelasku na Hulu, no za sada ne bi bilo uputno gajiti velike nade. Veliko finale 3. (a vjerojatno i posljednje) sezone emitirat će se 18. svibnja.

Za one koji su se nadali da će Rainna Wilsona još neko vrijeme gledati na malim ekranima, također stižu loše vijesti. Među otkazanim serijama na FOX-u našla se i mlada humoristična drama s Rainnom Wilsonom u glavnoj ulozi, Backstrom. Povodom toga Rainn Wilson je sažeto komentirao sljedeće. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala