Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svibanj na Klasik TV-u
Klasik TV je zahvatilo proljetno ludilo koje nas očekuje u istoimenom ciklusu filmova zajedno sa fantastičnim filmskim premijerama

Svibanj na Klasik TV-u

Proljeće je stiglo, temperature zraka postaju sve više, a za dodatno zagrijavanje zadužen je i Klasik TV svojim proljetnim izborom filmova. Ciklus filmova Proljetno ludilo čeka nas svakog ponedjeljka i utorka u 20:05h počevši već večeras. Filmske premijere na Klasik TV očekuju nas svaki četvrtak od 20:05h odnosno 22h.

Klasici na Klasiku: Proljetno ludilo

Klasik TV je odabrao osam filmova koje povezuju humor, ljubav i seks uz koje se gledatelji mogu zabaviti i opustiti, ali i lakše preživjeti proljetno zaljubljivanje. Počinjemo večeras komedijom Duhovi Sarajeva, u kojoj glumi i naša popularna pjevačica Severina. U utorak nas očekuje još jedna komedija - Anticasanova.

Sljedeći tjedan rezerviran je za komediju Gorana Paskaljevića Varljivo ljeto '68 dok nas u utorak čeka melodrama Kreše Golika Živjeti od ljubavi. Ljubavni film Skoro sasvim obična priča na programu je u ponedjeljak 18. svibnja, a dan nakon uživajte uz komediju Bubašinter. Proljetno ludilo završavamo komedijama Čovjek sa četiri noge i U raljama života.

Filmske premijere

U svibnju nas, kao i svakog mjeseca, četvrtkom očekuju fantastične filmske premijere. Počinjemo ovaj četvrtak od 22h kada nas na programu očekuje ljubavna drama Sjaj u očima. Tjedan dana kasnije, 14.5. od 20:05h, možete uživati uz kriminalistički film Deps redatelja Antuna Vrdoljaka.

Znanstveno-fantastični animirani film Technotise: Edit i ja na programu je 21.5. od 22h, a mjesec završavamo posljednjeg četvrtka kada je na programu snažna drama Miše Radivojevića Odbačen, koja beskompromisno progovara o moralnim principima i društvu mediokriteta koje nas okružuje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala