Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.4.
Za vas smo izdvojili novu epizodu emisije The Voice, Netflixovu seriju Kuća od karata te nekoliko legendarnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 11.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 11.4.

SERIJE
 
The Voice - Najljepši glas Hrvatske, četvrtfinale, HTV1 u 20:05 sati
Nakon tri emisije uživo, publika i mentori odabrali su po troje natjecatelja za svaki tim tako da će u večerašnjoj epizodi nastupati svih 12! Gledatelji će jednog od svojih favorita moći spasiti, a od preostalo dvoje kandidata jednog bira mentor. Tko večeras nastupa posljednji put?
 
 
Kuća od karata, 1. sezona, 1. epizoda, HTV2 u 22 sata
Dramska serija svoju je premijeru doživjela na popularnoj internetskoj stranici za 'streaming' Netflix koja je zahvaljujući njoj postala još popularnija. Na ljeto 2013. godine nagrađena je Primetime Emmy nagradom što je označavalo prvu nagradu ikada za neku originalnu, isključivo internetsku televiziju. Na HTV-u gledamo prvu sezonu.
 
FILMOVI
 
Air Force One, RTL u 20 sati
Harrison Ford, Gary Oldman i Glenn Close u uzbudljivom akcijskom trileru koji je svojedobno bio nominiran za Oscara u kategorijama najbolje montaže i zvuka, a osvojio je nagrade Blockbuster Entertainment, Bambi i ASCAP!
 
Totalni opoziv, RTL u 21 sat
Arnold Schwarzenegger u legendarnoj SF akcijskoj avanturi iz 1990. godine koja je svoj remake doživjela 2012. s Colinom Farrellom, ali on nije naišao niti na približan uspjeh.
 
 
Ljeto za sjećanje, Kino TV u 22:15 sati
Urnebesna topla komedija o odrastanju je smještena u jedno sparno ljeto kad su se pomicale granice za jednog dječaka.
 
Avijatičar, HTV1 u 23:30 sati
U ovoj biografskoj drami Leonardo DiCaprio glumi Howarda Hughesa koji u ranoj mladosti odlučuje naslijeđeno bogatstvo uložiti u snimanje filma Hell s Angels o prvom svjetskom ratu. Hughes je bio producent svojeg filma, izveo sve vratolomije i dizajnirao posebnu letjelicu za potrebe tog filma, uništio više opreme no ijedan film tog vremena – i ušao u svijet slavnih.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala