Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.4.
Za vas smo izdvojili serije Kuća laži, Kirurg i Roditelji i djeca, a od filmova su tu Hotel Grand Budapest, Batler, Terminator 2

TV Preporuke dana – Petak 10.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 10.4.!

SERIJE

Kuća laži, 4. sezona, 1. epizoda , HBO u 20:05 sati
Don Cheadle i Kristen Bell iskamčit će sve što mogu iz korporativne Amerike! U nagrađivanoj seriji glavne uloge su ostvarili Don Cheadle i Kristen Bell, a večeras vas očekuje prva epizoda iz nove, četvrte sezone. Serija je dobila i petu sezonu koja na male ekrane stiže sljedeće godine.
 
 
Kirurg, 1. sezona, 7. epizoda, HBO u 21:05 sati
Legendarni Clive Owen je kirurg u bolnici Knickerbocker u centru New Yorka 1900-ih koji uvodi nove metode u svoju struku, unatoč teškoj ovisnosti o kokainu. Serija je naišla na odlične kritike tako da drugu sezonu očekujemo na ljeto ove godine.
 
Roditelji i djeca, 5. sezona, 2. Epizoda, HTV2 u 20 sati
Doživljaje velike, živopisne i nesavršene obitelj Braverman nastavljamo pratiti i u petoj sezoni serije koja je nastala na temelju filma Roditelji. Šesta sezona je posljednja za ovu seriju, a svoje finale je imala 29.1. ove godine.

FILMOVI

Hotel Grand Budapest, HBO Comedy u 20 sati
Humorna drama slavnog redatelja Wesa Andersona je osvojila više od 100 nagrada od kojih 4 Oskara, a radnja filma odvija se u slavnome europskom hotelu u razdoblju između dva rata, a prepričava priču o avanturama njegovog legendarnog vratara Gustava H i dječaka po imenu Zero Moustafa.
 
Nimfomanka 1, Kino TV u 20:10 sati
Kontroverzni genijalac Lars von Trier je još jednom uspio sablazniti svijet, ovaj put neobuzdanim i kreativnim viđenjem seksualnog oslobođenja i nesputanosti! Nakon ovog filma provjereno je da nećete moći normalno disati...
 
 
Batler, Cinemax 2 u 20 sati
Biografska drama redatelja Leeja Danielsa je inspirirana člankom Wila Haygooda, koji je objavljen u Washington Postu, a donosi priču o afroamerikancu Eugeneu Allenu koji je u Bijeloj kući radio kao batler od 1952. do 1986. godine, služivši osmorici predsjednika.
 
Terminator 2, RTL u 00:25 sati
Za sve one koji vole Arnolda Schwarzeneggera razveselit će drugi film iz serijala o Terminatoru koji i dan danas slovi kao najbolji iz serijala i jedan od najbolji filmova žanra ikada snimljen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala