Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Massimo na svom koncertu fizički napao Bijele udovice
"Hoćemo li zajedno povući?", upitao je Ivan Corneretto, a pjevač je izgubio živce

Massimo na svom koncertu fizički napao Bijele udovice

Trenutno glavne face u domaćem TV eteru, riječke Bijele udovice, zamalo su dobile po sebi pokušavajući isprovocirati jednu od najvećih diva hrvatskog estradnog neba, Massima Savića. Udovice su svojim humorom, naime, pokušale oplemeniti njegov koncert u riječkoj Stereo dvorani, pa su, snimajući prilog za "Red Carpet" Nove TV, dodirnuli bolnu i očito zabranjenu tematiku te ga priupitali - "Hoćemo li zajedno povući?".

Čuvši pitanje, Massimo je, piše Epeha, nasrnuo na Ivana Corneretta iz Bijelih udovica i počeo mu prijetiti. Na kraju je snimatelja, iskusnog po pitanju natezanja s estradnjacima, natjerao da izbriše sve što je u Stereo dvorani snimio. Prema pisanju medija, pjevačevi tjelohranitelji snimatelja su u dvorani zadržali protivno njegovoj volji, pa bi ih, ukoliko se Bijele udovice odluče na "osvetu", mogla očekivati i prekršajna prijava.

Udovice su, naravno, provokativnim pitanjem aludirale na brojne priče o Massimu, višestrukom dobitniku Porina i brojnih drugih glazbenih nagrada. Još od hita "Benzina" povezuje ga se s narkoticima, o čemu on sam nikad nije javno progovorio. Po nekima najboljeg hrvatskog pjevača prati loš glas i po pitanju odnosa sa suradnicima - navodno je prava estradna diva koja svojim zahtjevima izaziva čuđenje i podsmijeh, o čemu u intervjuima također nerado govori.

Iskusni po pitanju ekscesa

Riječki satiričari prilično su iskusni kad su u pitanju "neugodnjaci na terenu" - prošle godine Viktor Drago izbacio ih je s Cro-a-portera jer su na reviju došli odjeveni u časne sestre, a Gibonni ih je prošlog tjedna na dodjeli platinaste ploče zamalo nalupao kišobranom. Kako doznajemo, Riječani zbog pokojeg ekscesa nemaju namjeru stati, jer u Massimovom i sličnim ispadima vide isključivo dobru reklamu - dok ih netko za ozbiljno ne zalijepi u zid.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala