Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Karen Gillan se vraća u Čuvarima Galaksije 2
Redatelj James Gunn nakon povratka "Čuvarima Galaksije", priprema scenarij za nastavak, a ponešto je i otkrio svojim fanovima

Karen Gillan se vraća u "Čuvarima Galaksije 2"

 Prošlogodinji blockbuster Čuvari galaksije predstavio je drugačije stripovske superjunake. Sa svojim sposobnostima i jedinstvenim karakterima osvojili su srca publike, da ne spominjemo i izvanrednu glazbu koja je mnoge uljuljkala u nostalgične osjećaje. 

Potražnja za nastavkom bila je velika, a svima koji su to žarko iščekivali želja će se ostvariti. Redatelj James Gunn je u nedavnom razgovoru s fanovima otkrio neke od pojedinosti o nastavku, iako je projekt još u vrlo ranoj fazi izrade. 

Uz pomoć aplikacije Periscope, redatelj je odgovarao na pitanja obožavatelja i otkrio kako je već započeo prvu verziju scenarija. Dodao je kako je netom predao i prvu verziju priče, odnosno pregleda osnovne radnje kako ju je zamislio u drugom nastavku filma. 

Glavna vijest koju je redatelj otkrio povratak je lika koji je mnogima promaknuo, ako izuzmemo one koji su već ranije postali obožavatelji glumice Karen Gillan. Naime, glumica Karen Gillan, poznatija po svojoj ulozi Amy Pond u Doktor Whou, vratit će se u nastavku u ulozi Nebule što bi moglo značiti da će biti u većem opsegu uključena u sam zaplet. 

Iako je započeo rad na scenariju, pravi posao tek započinje. Osim Karen Gillan u nastavku "Čuvara Galaksije" ponovno ćemo gledati Chrisa Pratta, Zoe Saldanu, Davea Bautistu, Bradleyja Coopera i Vina Diesela u glavnim ulogama Star-Lorda, Gamore, Draxa, Rocketa i Groota.

Produkcija "Čuvara Galaksije 2" započet će već u veljači 2016. godine, a kao dio Marvelove Faze 3 u kinima ćemo neobične junake gledati 5. svibnja 2017. godine. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala