Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel se našalio: „Brzi i žestoki 7 bi trebali dobiti Oskara“
Glumac je jako uzbuđen zbog novog nastavka koji je cijeloj ekipi vrlo emotivan zbog smrti Paula Walkera

Vin Diesel se našalio: „Brzi i žestoki 7 bi trebali dobiti Oskara“

Nikad nije prerano da počnete lobirati za filmske nagrade!

Vin Diesel i ostatak filmske ekipe imali su samo jednu osobu na pameti pri snimanju novog nastavka iz franšize Brzi i žestoki: Paula Walkera koji je preminuo u studenom 2013. godine u automobilskoj nesreći, kad je film već bio na pola snimanja.

Zbog njegove smrti film će ugledati svjetlo dana skoro godinu dana nakon predviđenog roka, a kad je neki dan u SAD-u premijerno prikazan za odabrane, Vin Diesel nije mogao sakriti svoje oduševljenje: „Ovo će biti najbolji film za Universal u cijeloj njihovoj povijesti! Mogao bi osvojiti Oskara za najbolji film ... nijedan film neće biti tako snažan kao ovaj“, izjavio je za Variety.

Diesel je još naglasio da je jako sretan s novim nastavkom koji će odati počast Walkeru: „Ljudi jednostavno ne očekuju da će ovaj film biti toliko emotivan i snažan“.

Brzi i žestoki 7, najnovije poglavlje u najuspješnijoj Universalovoj franšizi ikad, na posebnoj projekciji je dobio odlične kritike, a na Rotten Tomatoes ima 85 %. Koliko god bi bilo neobično da film zaista bude nominiran za Oskara, možda bi se to moglo i ostvariti. Budući da je ovogodišnja dodjela popljuvana zbog katastrofalnog voditelja (Neil Patrick Harris) te je gledanost pala za 16 %, članovi komisije bi se trebali sastati kako bi odlučili o mogućim novostima u dodjeli te čak vratili maksimum nominiranih u kategoriji najboljeg filma na 5 filmova.

Brzi i žestoki 7 u hrvatska kina će uskoro dojuriti: film s prikazivanjem počinje sljedeći četvrtak, 2. travnja!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala