Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U ovoj kući sve neki luđaci, jedan prca drugog
Stanari sve otvorenije iskazuju osjećaje

U ovoj kući sve neki luđaci, jedan prca drugog

Nakon jučerašnje velike svađe i teških riječi Rina i Mira nisu imale nove okršaje, no bilo je i dosta pokušaja drugih stanara "Big brother" kuće da ih smire, a intervenirao je i Bigi zabranivši Rini da naređuje Miri.

Saša je "preslušavao" Miru, a Marko Rinu, koja mu sve manje vjeruje. Svom Ivanu priznala je da joj je "užasno počeo ići na živce, tip je foler bez pokrića, bila sam ful dobra prema tom tipu"...

Saša je sve više protiv Ornele, ne shvaća zašto i ona provocira Rinu jer ju ona nije dirala, i nije u redu da dodatno zakuhava situaciju.

I Elizabeta sve više gubi živce, priznala je Ivanu M. da će Rinu puknuti šakom i otići iz kuće! Na te riječi Ivan M. je bulaznio, kao da ne shvaća situaciju: "u mojoj glavi ima mali samurajčić koji maše mačem"... da bi potom dobio napadaj neposlušnosti: "idemo se svi ujedinit protiv Big brothera, ali ne kršit pravila... stavimo vreće na vrh tuša, izvrnemo nešto, spavat ćemo tu, a ne u spavaćim sobama, ispremještat namještaj, poskidat sa zidova sve što možemo... Na to nije dobio odgovor, no ako to predloži u jeku sljedeće pijanke, svašta bi se moglo dogoditi!

Nakon svega što mu je Lucija rekla o dečku i psima koje joj čuva, Saša je opet počeo, dirao ju je i mazio, a ni ona se baš nije branila. 

Mira je Moniki rekla da bi "degeneriku" (Ivanu M.) ošišala jaja..., a na kraju smo vidjeli kako ispituje Sašu o vezi s Lucijom i njegovim pokušajima i nakon što je doznao da ima dečka. Potom ga je direktno upitala zašto mu se neki dan kad je dirao Beti "digao pišo"! Spretno se izvukao sa: "Zato što je tu da se diže..."!

Možda se ipak sve skupa pretvara u ono što je Marko priznao u ispovjedaonici (a ni on tu baš nije skroz nevin): u ovoj kući sve neki luđaci, jedan prca drugog...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala