Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte Scarlet Overkill
Pogledajet kako izgleda superzlikovka Scarlet Overkill kojoj će u filmu "Minions" Sandra Bullock posuditi glas

Upoznajte Scarlet Overkill

Iako je osvojila srca gledatelja diljem svijeta, Sandra Bullock ima i svoju lošu stranu. Dokazala je da može biti zločesta u filmu Prisila na brak, iako je njen opaki izgled sakrivao nježnu stranu. No za prequel filmova Kako je Gru ukrao mjesec i Gru na supertajnom zadatku, film Minions, oskarovka se ponovno okrenula svojoj negativnoj strani kao superzlikovka Scarlet Overkill. I danas imamo priliku barem vidjeti kako su ju zamislili redatelji i animatori Miniona.

USA Today je otkrio prve slike superzlikovke kojoj će mali žuti Malci služiti u svom prvom spin off filmu. Ti Malci uvijek traže upravo najgore kriminalce kako bi im služili, a producenti filma su Scarlet opisali kao "opasno šarmantnu ženu sa ubojitim aperkatom". Naravno, s obzirom da se ipak radi o poznatoj franšizi, producent Chris Melendandri je rekao kako je ona ipak lik kojeg na kraju zavoliš.

Iako je radnja za Minone bila čuvana tajna ipak smo za sada već dosta toga saznali jer se već lagano bliži datum izlaska filma, koji je određen za početak srpnja ove godine. Radnja je smještena na kraj 1960-ih, vrijeme kada su žene bile većinom kućanice. No Scarlet odudara iz tog prosjeka. Čak toliko da je njen suprug i partner u zločinu Herb, kojemu glas daje Jon Hamm iz serije Momci s Madisona, uzeo njezino prezime nakon vjenčanja.

Kao što smo već imali prilike vidjeti u objavljenom traileru, Malci su služili zlikovcima još od početka vremena no uvijek su slučajno prouzrokovali uništenje svojih prijašnjih gospodara. Nakon mnogo godina skrivanja odlučuju krenuti u potragu za novim gospodarom te nalaze Scarlet Ovekill. Hoće li i ovaj put Malci uzrokovati nezgodu koja će uništiti njihovu novu gospodaricu doznat ćemo 1. srpnja kada film stigne u kina.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala