Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video najava za 'To Write Love on Her Arms'
Nakon što je procurila na Internet u nedavnom hakerskom napadu na Sony biografska drama Nathana Frankowskog dobila je svoj prvi trailer

Video najava za 'To Write Love on Her Arms'

 To Write Love on Her Arms jedan od Sonyjevih filmova, uz Fury, Annie, Still Alice i Mr. Turner, koji je procurio na Internet nakon nedavnog hakerskog skandala. Iako nije privukao istu razinu pažnje od strane svjetskih medija, To Write Love on Her Arms je dirljiva priča o oporavku od ovisnosti. 

Film je zasnovan na istinitoj priči koja je rezultirala osnivanjem udruge za pomoć mladima koji se bore s ovisnostima, depresijom i suicidom. Naslov filma preuzet je iz naziva udruge, To Write Love on Her Arms, koju je osnovao Jamie Tworkowski 2006. godine. Svoj početak udruga je imala u kratkoj priči koju je napisao sam Tworkowski a koja prati 19-ogodišnju djevojku Renee Yohe tijekom posljednjih pet dana prije nego što odlazi na liječenje od ovisnosti. 

Ekranizirana drama dosljedno prati izvornu priču promovirajući nadu, ozdravljenje i iskupljenje mlade djevojke Renee, koja tijekom nekoliko neizvjesnih dana prije odlaska na liječenje spoznaje snagu pravoga prijateljstva i važnost potpore svojih bližnjih. 
 
U glavnoj ulozi se pojavljuje Kat Dennings, našim gledateljima poznata kao jedna od dvije Cure bez love. Njoj uz bok stoji Chad Michael Murray, najprepoznatljiviji po svojoj ulozi Lucasa Scotta iz serije Tree Hill. U sporednim ulogama se nalaze Rupert Friend, Mark Saul i Juliana Harkavy.
Film je režirao Nathan Frankowski, a scenarij je prema predlošku pripremila Kate King Lynch. Film se u američkim kinima očekuje u ožujku 2015. godine.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala