Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pročišćenje dobiva novi nastavak
Redatelj i scenarist James DeMonaco potvrdio je kako se uskoro očekuje treći dio horor franšize

"Pročišćenje" dobiva novi nastavak

Godinama je na horor sceni Hollywooda glavno mjesto imala Slagalica strave (Saw). Zatim se sve vrtilo oko Paranormalnog (Paranormal Activity), franšize koja još uvijek ne prestaje sa izbacivanjem novih nastavaka te se najnoviji očekuje sljedeće godine. Sada se čini kako je stigla nova horor franšiza spremna preuzeti mjesto na glavnoj pozornici - Pročišćenje (The Purge).

Prvi film naziva Pročišćenje stigao je u kina 2013. te neočekivano osvojio svijet. Vrlo brzo najavljen je nastavak Pročišćenje: Anarhija kojeg smo imali prilike gledati ovo ljeto. Stoga ne čude vijesti kako se uskoro očekuje The Purge 3. Datum izlaska još nije određen no pretpostavlja se da će slijediti trend prva dva dijela te izaći već sljedećeg ljeta.

Redatelj i scenarist frašize James DeMonaco potvrdio je kako će napraviti scenarij za drugi nastavak, a postoji šansa i da se primi redateljske palice. Snimanje nastavka potvrdio je rekavši: "Nisam mogao zamisliti da će Pročišćenje postati takav fenomen i oduševljen sam što će Blumhouse, Sebastien Lemercier, Platinum Dunes i Universal nastaviti zajedno sa mnom graditi veliku svjetsku franšizu."

Ukoliko nekome nije poznato radnja filma vrti se oko vremenskog perioda od 12 sati kada vlada potpuna anarhija. Cijelu godinu svi poštuju zakon no tu noć kada traje pročišćenje svaki zločin je dozvoljen. Iako još nije potvrđeno postoji šansa da se Frank Grillo i Michael K. Williams vrate i u novom nastavku.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala