Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dočekajte jesen uz filmove u rujnu na Novoj TV!
Nova TV u rujnu donosi brojne zvučne filmske naslove sa sjajnom glumačkom postavom!

Dočekajte jesen uz filmove u rujnu na Novoj TV!

I za mjesec rujan Nova TV je svojim gledateljima pripremila prave filmske poslastice! Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Hugh Jackman, Sandra Bullock, Tom Hanks, Denzel Washington, Halle Berry, Bruce Willis, Christian Bale, Mel Gibson, Clint Eastwood, Sylvester Stallone, Hugh Grant, John Cusack, samo su neki od glumaca koje ćemo u rujnu imati prilike gledati na Novoj TV.

Braća po krvi

Odlična glumačka postava predvođena Markom Wahlbergom i Evom Mendes očekuje nas u TV premijeri uzbudljivog trilera Braća po krvi. Bobby Green (Joaquin Phoenix) se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kluba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom (Eva Mendes). Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji.

Terminator: Spasenje

Ljubitelji SF-a uživat će u spektakularnom nastavku popularnog serijala Terminator: Spasenje. Radnja nas vodi u srce rata između nezaustavljivih mašina i skupine hrabrih vojnika. U glavnoj ulozi ove televizijske premijere pojavljuje se jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight).

Zauvijek tvoj

Zauvijek tvoj odlična je romantična drama, uspješnog redatelja Scotta Hicksa, koju će gledatelji premijerno moći pogledati na Novoj TV. Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), nakon što preživi sigurnu smrt, vraća se s trećeg služenja roka u Iraku s predmetom za koji smatra da ga je održao na životu, fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije njeno ime i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u firmi koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od djevojke.

2012

Nova TV u rujnu također donosi apokaliptični znanstveno-fantastični triler 2012 s Johnom Cusakom u kojem se radnja vrti oko znanstvenika koji, da bi spriječio ostvarenje katastrofičnog proročanstva iz prastarog mayanskog kalendara, otvara vrata paralelnog svijeta i surađuje sa svojim dvojnikom.

Kad te ljubav pronađe


Gledatelji će se nasmijati uz brojne komedije, kao što su Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana, sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi, Lova do krova te TV premijeru, romantičnu komediju Kad te ljubav pronađe s Katherine Heigl i Joshom Duhamelom u glavnim ulogama.

Ljubitelji vesterna uživat će u filmovima Lice bjegunca, Jahač osvetnik te Buchanan jaše sam.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala