Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona Pet na pet danas, 25. kolovoza u 19:15 sati na RTL-u
Neobična pitanja i otkačeni natjecatelji u novoj sezoni kviza „Pet na pet“!

Druga sezona "Pet na pet" danas, 25. kolovoza u 19:15 sati na RTL-u

Nova sezona ovog obiteljskog kviza, koja počinje s emitiranjem 25. kolovoza u 19:15 sati na RTL Televiziji, pokazat će kako Davor Dretar Drele ima itekako dobru konkurenciju u spoju neobičnih pitanja, šarolikih kandidata i vrijednih novčanih nagrada!

Pet na pet“ je zabavan obiteljski kviz koji je ovog proljeća tijekom prve sezone emitiranja privukao veliki broj gledatelja, a sada se vraća na ekrane RTL-a s novim, još zabavnijim okršajima u znanju! Voditelj kviza Davor Dretar Drele od ponedjeljka će u studiju ugostiti šarolike ekipe natjecatelja koji će imati priliku osvojiti primamljive novčane nagrade. U novoj sezoni, osim timova obitelji, za suprotnim pultovima naći će se muževi i žene, piciginaši i Rimljani, Dalmatinci i Slavonci, tamburaši i vatrogasci, mažoretkinje i susjede te mnogi drugi.

Jedan od natjecatelja iz ekipe piciginaša, koji će svoju sreću okušati već u prvom tjednu prikazivanja kviza, bit će i proslavljeni glazbenik Goran Karan. Osim što će se svojim zanimljivim odgovorima boriti da njegova ekipa što duže ostane u igri, Goran će u studiju s prijateljima zaigrati picigin i zapjevati s Dreletom. Osim Gorana, među natjecateljima će se naći, dok će jedan natjecatelj iskoristiti priliku za 'element iznenađenja' i zatražiti ruku svoje bolje polovice.

„U novu sezonu cijela je ekipa kviza ušla opuštenija i uigranija zbog iskustva kojeg smo stekli iz prve, stoga smo i mi koji radimo na ovom projektu, kao i natjecatelji, mogli priuštiti i više zabave na setu. Već na samom početku smo odlučili riješiti misterij oko pitanja koji je spol pametniji tako što smo suprotstavili petoricu muževa protiv vlastitih supruga. A što se mene tiče, obećajem da ću ove sezone pokušati malo smršaviti, ali i narasti kojih 8-12 centimetara...“, našalio se Drele objasnivši što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama kviza.

Uz najdugovječniji, najgledaniji i jedan od najopuštenijih kvizova na svijetu, snimljen prema licenci produkcijske kuće Fremantle Media pod originalnim nazivom „Family Feud“, već se godinama zabavljaju generacije obitelji diljem svijeta jer u njemu odgovore znaju svi, bez obzira na godine, stručnu spremu, znanje i iskustvo. U svakoj se epizodi natječu dva tima po pet članova dajući odgovore na otkačena i neobična pitanja iz svakidašnjice, poput što sve sadrži ženska torbica, koji je najbolji prirodni lijek protiv prehlade ili navesti pojam koji se veže uz pridjev 'kineski', s ciljem pronalaska onog odgovora kojeg se sjetilo najviše anketiranih ljudi. Pobjednička je ekipa ona koja na kraju emisije sakupi najviše bodova te kao takva ima mogućnost odigrati i šesti krug igre „Brza lova“ te nastaviti natjecanje u idućoj emisiji.

Što to povezuje neponovljivog Dreleta i nezgodna pitanja u veselim dvobojima nove sezone kviza  „Pet na pet“, gledatelji će moći doznati od ponedjeljka, 25. kolovoza u 19:15 sati, samo na RTL Televiziji!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala