Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dječji festival u CineStaru!
Od 14. do 17.4. najbolja zabava za vaše mališane ovih praznika je u CineStaru

Dječji festival u CineStaru!

U CineStar kinima od 14. do 17. travnja po prvi puta se održava Dječji festival tijekom kojeg će najmlađi moći uživati u projekcijama igranih, animiranih i dokumentarnih filmova prilagođenih njihovom uzrastu, ali i sudjelovati u brojnim popratnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama!

Festival će otvoriti premijera Disneyevog animiranog filma Zvončica i gusarska vila, koji se prikazuje samo u nedjelju 13.4., dan prije službenog početka festivala.

Tijekom Četiri filmska dana za vašeg mališana bit će prikazano 14 dječjih filmova iz čak 10 zemalja svijeta, uključujući Francusku, Brazil, Japan, Hrvatsku, SAD, Estoniju, Njemačku, Rusiju, Australiji i Belgiju:

Amazonija 3D, Vjetar se diže (nominacija za ovogodišnjeg Oscara), Oceanski svijet 3D, Lotte i tajna mjesečevog kamena, Rio 2 2D i 3D, Ernest i Celestine (nominacija za ovogodišnjeg Oscara), Avanture g. Peabodya i Shermana 2D i 3D, Tarzan 2D i 3D, Muppeti u bijegu, Duh babe Ilonke, Snježna kraljica, LEGO film i Kuća velikog mađioničara.

U suradnji s Festivalom o pravima djeteta prije svakog filma bit će prikazan i kratki film koji su snimila djeca iz Hrvatske.

Cijelog dana, od 11 do 17h, nudi se i bogat popratni program koji uključuje radionice slikanja po licu, ukrašavanja uskršnjih jaja te izrade likova od balona, učenje engleskog jezika uz igru, kazališne predstave, radionice plesa i pjevanja kao i zabavno-edukativne radionice Crvenog križa i Policije te mnoge druge sadržaje.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna vrijede za sve filmove u 2D (3D projekcije dostupne su uz nadoplatu), a za društva od 4 ili više prijatelja koji zajedno dođu na Festival i kupe ulaznice za film, CineStar je pripremio i poklon pakete DVD-a s hit crtićima!

Dječji festival u Zagrebu se održava samo u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) i ne održava se u IMAX, Gold Class i 4DX dvoranama.

Točan raspored događanja potražite na službenim stranicama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala