Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drive-in kino ponovno na Kockici
Atraktivan projekt osmišljen i pokrenut prošle godine – Drive-in kino zabavljat će nas u travnju

Drive-in kino ponovno na "Kockici"

Foto: Facebook

Odlične vijesti za sve filmoljupce! Ovoga travnja, nakon velikog uspjeha prošle godine, Hrvatska studentska asocijacija ponovno organizira atraktivan projekt osmišljen i pokrenut prošle godine; Drive-in kino!

Ono što smo u Hrvatskoj nekada mogli vidjeti samo u filmovima, ove godine ćemo ponovno moći iskusiti i biti dio priče koja potječe iz SAD-a 50-ih godina. Gledanje filmova ispod zvjezdanog neba u udobnosti vlastitog automobila svakako je scenarij privlačan mnogim građanima, što potvrđuje prošlogodišnji uspjeh ovoga projekta. Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 m, a auditivni doživljaj priče omogućava projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemnicima unutar automobila.


Projekt uvelike doprinosi kulturno-zabavnoj ponudi grada Zagreba, što je i njegov glavni cilj, a upravo je zato ulaz za sve posjetitelje besplatan! Isto tako, projektu su se pridružili i stand-up komičari zagrebačkog "Studija smijeha" koji će i ove godine svojim nastupima prije filmskih projekcija publiku nasmijavati do suza te na taj način atmosferu gledanja filmova na potpuno novi način učiniti još vedrijom i opuštenijom.

Budući da je gledanje filmova teško zamislivo bez kokica i gaziranih pića, u ponudi u sklopu projekta na poligonu "Kockica" naći ćete i širok spektar hrane, pića, grickalica i slastica! Projekcije će se održavati prva dva vikenda (subota/nedjelja) u travnju 2014. godine, a tijekom održavanja projekta prikazat će se ukupno četiri filma (jedan film dnevno).

Mjesto održavanja, kao i prošle godine, parkiralište i poligon "Kockica" na zagrebačkom Cvjetnom naselju.

Više info ovdje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala