Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma 'Duži put do dna'!
Lajkajte našu Facebook stranicu, podijelite s drugima nagradnu igru i budite među prvima u Hrvatskoj koji će pogledati film

Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma 'Duži put do dna'!

Ususret premijeri filma Duži put do dna Discovery vas nagrađuje s 2 pozivnice za svečanu premijeru 31.3 u Cinestaru Novi Zagreb (Avenue mall) s početkom u 20h (pozivnica vrijedi za 2 osobe)!

Sve što trebate je 'lajkati' našu Facebook stranicu i podijeliti sliku s našom nagradnom igrom!

Nagradna igra traje do petka u 13 sati nakon čega slučajnim odabirom biramo dobitnike koje ćemo objaviti na Facebook-u.

Ne zaboravite! Kako ne bi propustili naše nove nagradne igre, vijesti i "tračeve" iz svijeta filma, televizije i showbiza, osim 'lajkati' stranicu trebate pokazivačem miša doći na 'Sviđa ti se' i kada se otvori padajući 'meni' označiti kvačicom 'PRIMAJ OBAVIJESTI' (engleski 'Liked', 'GET NOTIFICATIONS').

O FILMU

Film Duži put do dna snimljen je po bestselleru kultnog britanskog književnika Nicka Hornbyja, autora hit romana Hi-FI, Nogometna groznica i Sve zbog jednog dječaka. Bivši James BondPierce Brosnan, zvijezda hit filma Muriel se udajeToni Collette te zvijezda hit serije Na putu prema doljeAaron Paul glavni su glumci filma koji će vas oboriti s nogu.

Četvero stranaca susreće se na Novogodišnju noć na vrhu jedne londonske zgrade gdje su se zaputili izvršiti samoubojstvo. Na sreću njihovi su planovi o usamljeničkoj smrti uništeni pošto susretnu jedni druge. Hoće li baš svi uspjeti odustati od skoka u smrt i kako će se priča razviti?

Budite prvi koji će pogledati ovu humornu dramu na svečanoj Iskon premijeri filma 31.3. u kinu Cinestar Novi Zagreb, dvorana 7 u 20h!

Film u redovnu kino distribuciju dolazi 3.4.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala