Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povratak poznatih ne-amatera u 'Zvijezde pjevaju'
Nova sezona popularne emisije na male ekrane se vraća 15.3. u starom terminu

Povratak poznatih ne-amatera u 'Zvijezde pjevaju'

Nakon dvije godine pauze, mnoge će razveseliti vijest da se raspjevani show vraća na male ekrane, ovaj put s vrlo zanimljivim parovima.

Kod sedme sezone Zvijezde pjevaju, za razliku od slične emisije Ples sa zvijezdama, ne morate se pitati tko su zvijezde. No, iako su vam sve zvijezde poznate, za neke ćete se opet pitati je li im mjesto u emisiji koja predstavlja amaterske pjevače.

Jedna od natjecateljica je recimo glumica Petra Dugandžić koju su gledatelji dobro upoznali u seriji Stella gdje je glumila bivšu pjevačku zvijezdu tako da njezine pjevačke sposobnosti nisu nimalo upitne.

Od parova se posebno izdvajaju akademska glazbenica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember (mentor) koji su par i u stvarnom životu, a već su snimili jedan blagdanski duet za Božić 2012. godine.

Emilija Kokić, osim što će nam se predstaviti kao mentorica glumcu Robertu Kurbaši, ove sezone pokazat će i svoje kulinarske sposobnosti u Celebrity Masterchefu koji samo što nije počeo za Novoj TV.

Ostale zvijezde čine glumci i glumice te snage HRT-a:

1. Filip Juričić i Maja Vučić
2. Lana Barić i Saša Lozar
3. Petra Dugandžić i Ervin Baučić
4. Ana Rucner i Vlado Kalember
5. Martina Validžić i Ricardo Luque
6. Mirko Fodor i Danijela Martinović
7. Miran Kurspahić i Renata Sabljak
8. Robert Kurbaša i Emilija Kokić
9. Tina Katanić i Marko Tolja

I dok se Zvijezde pjevaju vraća na male ekrane, izgledno je kako se Ples zbog neprestanog pada gledanosti ukida. Show Do posljednjeg zbora, koji je bio svojevrsna zamjena za Zvijezde pjevaju već je ukinut zbog iznimno loše gledanosti.

Podsjetimo, prošla sezona Zvijezde pjevaju svoje je finale imala u veljači 2012. godine kada su pobjedu odnijeli Goran Navojec i Ivana Kindl.

Budite uz svoje nove favorite od 15.3. na HRT-u i 'sudite' o njihovom pjevačkom umijeću uz stručni žiri koji čine Zrinko Tutić, Zdenka Kovačićek i Martina Tomčić!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala