Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma Dobri dileri iz Dallasa!
Lajkajte našu Facebook stranicu, podijelite s drugima nagradnu igru i budite među prvima u Hrvatskoj koji će pogledati film

Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma "Dobri dileri iz Dallasa"!

Ususret premijeri filma Dobri dileri iz Dallasa Discovery vas nagrađuje s dvije pozivnice za svečanu premijeru 25.2. u Cinestaru Avenue mall s početkom u 20h (pozivnica vrijedi za 2 osobe)!

Sve što trebate je 'lajkati' našu Facebook stranicu i podijeliti sliku s našom nagradnom igrom!

Nagradna igra traje do ponedjeljka u 13 sati nakon čega slučajnim odabirom biramo dobitnike koje ćemo objaviti na Facebook-u.

Ne zaboravite! Kako ne bi propustili naše nove nagradne igre, vijesti i "tračeve" iz svijeta filma, televizije i showbiza, osim 'lajkati' stranicu trebate pokazivačem miša doći na 'Sviđa ti se' i kada se otvori padajući 'meni' označiti kvačicom 'PRIMAJ OBAVIJESTI' (engleski 'Liked', 'GET NOTIFICATIONS').

O FILMU

Hvaljeni film Dobri dileri iz Dallasa redatelja Jean-Marca Valléa dobitnik je dva Zlatna globusa i to za glavnu i sporednu mušku ulogu - Matthew McConaughey i Jared Leto. Film je također zaradio čak šest nominacija za Oscara i to u kategorijama za najbolji film, scenarij, šminku, montažu te glavnu i sporednu mušku ulogu.

Dallas 1985. Električar i povremeni jahač bikova - Ron Woodroof voli 'težak' život: previše puši, pije, uzima kokain i naravno, uživa u seksu. On je također i tipična 'seljačina' sa rasističkom i homofobnom ideologijom.

Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana. Ljut je i gnjevan, pogotovo zato jer ima 'pedersku' bolest. Ubrzo doznaje da mu tretman pod nazivom AZT može produljiti život. Međutim AZT terapija je u SAD-u tek u povojima. No umirući čovjek je spreman na borbu, te će iskoristiti svaku mogućnost da pribavi 'drogu' koja spašava život.

Budite prvi koji će pogledati ovaj film i to na svečanoj premijeri koja će se održati u utorak, 25.2. u kinu Cinestar Avenue mall, dvorana 7 u 20h.

Film u redovnu kino distribuciju dolazi 27.2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 1
    muppet muppet @ 23.2.2014. 0:21
    Molim da mi se objasni sto je to homofobna ideologija, da znam sto bih isao gledati u kino? Naravno, salim se, ne morate pojasnjavati. I ovaj benigni clanak samo potvrdjuje opcu histeriju jedne grupe ljudi koja za sebe trazi odedjena prava, a ta ista prava uskracuje drugoj strani pa ih pri tome jos etiketira i najgrublje vrijedja. "Seljacina"
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala