Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gianna kao policajka u Golim vijestima
"Red carpet" u rekordnom, skoro dvosatnom trač maratonu

Gianna kao policajka u "Golim vijestima"

Iako je na početku "Red carpeta" Daniel Delale (uz Anu Stunić) pozdravio konkurenciju, te sve koji koriste termin "posvuduštari", čini se da se Nova TV ipak previše prepala HTV-ove emisije "Rizzi-bizzi" i da je ekstremno dugom emisijom žele dotući u startu.

U nedjelju navečer opet su krenuli ranije, oko 22.45, a emisija je trajala rekordno, do pola sata iza ponoći! Jest da je bilo više reklama no inače, ali toliko showbiza i tračeva o poznatima zbilja je previše i za najokorjelije fanove.

A danas će nam sve, u novoj emisiji "Red carpet light" prepakirati Nikolina Pišek, od 17.15 sati! "Gole vijesti" s Giannom Apostolski sigurno ne idu, iako je kao policajka s lisičinama bila uvjerljivija no na premijeri prošli put.

Daniel baš i nije rekao istinu (Jasna Nanut bi ga sigurno izbacila iz svog showa) kad je rekao (i ostao živ) da su reakcije na "Gole vijesti" odlične, te dodao: "Konkurencijo, kopirajte i nju, ako ste face"! Teško da će to "Rizzi-bizzi" napraviti, iako im ni to ne bi pomoglo u ganjanju RC-a u gledanosti, mada su napravili bolju emisiju no uvodnu (koliko je vaš izvještač uspio usporedno pohvatati).

RC je opet otkrio nove zvijezde - Fifi je nova makedonska pjevačica koja je ustvari muško, srednjoškolac koji želi postati žensko! Već je velika zvijezda! Kraj svega je i Salome dobila par sekundi, ali i BB Hrvoje, kojeg su "Bijele udovice" obukle u vojničku uniformu pa se u epizodi "Pig Brader" obračunao kalašnjikovom sa svojim napadačima, uz riječi "gej is okej"! Oni koji su bili na otvorenju Queer festivala u Sarajevu ne bi se s tim složili!

Nevjerojatno je kako "udovice" stalno uspijevaju nadmašiti same sebe. Vidjeli smo kako se Šimona i Antiša Gotovac prepiru u kafiću, dok kraj njih sjede - originali! Nakon toga su razmijenili partnere i swingajući otišli iz kadra. Nakon ove majstorije teško da nešto nova na tu temu mogu smisliti. A još je bolja fora bio skeč u kojem su u akciji "Indeks" policajci uhvatili najvećeg zločinca - profesora Baltazara!

Iz bezbroj priloga skoro dvosatne emisije za izdvojiti je da je Ivana Nanut razgovarala s Jennifer Aniston, Jurica Pađen optužio je Škoru i Bregovića za krađu stihova, Zemka Đuderija, urednica BUM tabloida otkrila je da je "farmerica" Hana Hadžiavdagić ustvari eskort dama koju sponzorira umirovljeni general JNA.

I na kraju, oni koji su i slušali Giannu, čuli su da nam je Ciganović trenutno na Maldivima, a da je Pišekica bila zadržana na Bajakovu zbog starog prometnog prekršaja... "Operacija trijumf" (Nove TV nad HTV-om) nastavlja se...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala