Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odabrani Lex Luthor i Alfred!
Nakon dugog nagađanja tko će se naći u dvije vrlo bitne uloge u nadolazećem fimu Batman vs. Superman, napokon je stigla i službena vijest

Odabrani Lex Luthor i Alfred!

Otkako je najavljeno kako će se raditi film sa dva omiljena superjunaka, Batmanom i Supermanom, odabir glumačke ekipe ne prestaje iznenađivati. Prva vijest koja je sve iznenadila bio je odabir Bena Afflecka za Batmana. Gal Gadot kao Wonder Woman također nije prošla bez poprilične količine raznih komenatara, a sada smo dobili i još jedno iznenađenje.

Dugo se nagađalo tko će utjelovati Supermanovog najpoznatijeg neprijatelja Lexa Luthora te su se među nagađanjima našli Bryan Cranston i Mark Strong. No sada smo napokon dobili službeni odabir: Lex Luthora utjelovit će Jesse Eisenberg. Eisenberg je najpoznatiji po ulozi Marka Zuckenberga, utemeljitelja društvene mreže Facebook u filmu Društvena mreža za koju je čak zaradio i nominaciju za Oscara.

Druga vijest koja je stigla zajedno sa ovom jest i odabir Alfreda, vjernog batlera i prijatelja Bruce Waynea. Nakon što ga je u posljednja tri filma o Vitezu tame sjajno odglumio Michael Caine došao je red na još jednu glumačku legendu: Jeremy Ironsa.

"Kao što je svima poznato, Alfred je najvjerniji prijatelj Bruce Waynea, njegov saveznik i mentor, skrbnik i očinska figura.", rekao je redatelj Zack Snyder. "On je ključna figura u složenoj infrastrukturi koja dopušta Bruce Wayneu da se pretvori u Batmana. Zaista je čast imati jednog takvog iskusnog i nadarenog glumca kao što je Jeremy u toj važnoj ulozi čovjeka koji rukovodi sa zaštićenom i nepristupačnom fasadom koja okružuje Bruce Waynea.", nastavio je Snyder.

Podsjetimo, film radnog naziva Batman vs. Superman ujedinit će dva superjunaka u još nepoznatoj priči. U ulozi Supermana će se ponovno naći Čovjek od čelika Henry Cavill dok će Batman biti već spomenuti Ben Affleck. Uz njih tu će još biti i Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane te Gal Gadot. Okviran datum izlaska za sada stoji 6. svibnja 2016.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    2 0
    taurus taurus @ 1.2.2014. 22:15

    Nažalost (mislim zbog Eisenberga),potvrđena je ova vijest.Irons je sjajan izbor za ulogu Alfreda,on svojom kvalitetom može donijeti filmu neophodni kredibilitet (nadam se da će imati dovoljnu "minutažu" da to i ostvari) ali sa druge strane odabir ovog glumca kao Luthora je u najmanju ruku neočekivan.Lično sam se nadao J.Phoenixu koji bi bio idealan pa i M.Strongu ali izgleda da Snyder želi maksimalno šokirati publiku svojim odabirom glumaca.Volio bih da Luthora kao negativca "potroše" već u ovome filmu(iako je to teško očekivati),jer smo ga imali prilku dovoljno puta vidjeti,te da će se okrenuti zanimljivijim protivnicima kao što su Doomsday,Braniac i naravno Darkseid.Ostaje da se vidi,kakav će rezultat sve ovo polučiti,neke Snyderove odluke su bile dobre neke nisu ali tek sa izlaskom filma ćemo moći dati konačni sud.

  • #5
    1 0
    john_debakl john_debakl @ 1.2.2014. 21:17

    bio je zabavan u zombielandu, i to je jedini film di je ok glumio. dobro je ispalo jer je i taj lik neki usro. u majstorima iluzije glumi kulera, isao mi je na zivce od pocetka do kraja filma. iako su bile samo glasine, mislim da bi mark strong bio dobar izbor. za phoenixa nisam znao, ali kontam da bi on bio pun pogodak za luthora

  • #4
    3 0
    karter karter @ 1.2.2014. 20:37

    Mislim je li ovo potvrđeno ili je to samo jedna od glasina. Trebao bi to kolega taurus obrazložiti koji valjda najviše prati ovakve vijesti vezane uz superjunake i prokomentirati to. Što se mene tiče ja sam valjda bezbroj puta rekao kako ne vidim mogućnost da ovaj film bude kvalitativno na razini prethodne batman trilogije, štoviše mislim da će biti katastrofa ali ajde. Irons je odličan izbor, nije mi bio ni na kraj pameti ali to je vrhunski glumac i dobro je kako će ulogu alfreda nakon cainea nastaviti glumac gotovo jednake reputacije, zbilja briljatnan casting. A što onda reći o ovom smušenjaku iz zombielanda u ulozi luthora, prvo sam mislio da je neka sprdačina, a onda vidim kako je to zapravo. On nemože glumiti luthora i neće se dogoditi slučaj kao sa ledgerom, njegov aspekat, kretnje, mimika, ton glasa kažu kako on ne može biti luthor, trebao bi to sve promijenti, nešto se može ali sve promijeniti je nemoguće. Meni je najbolja glasina bila ona da će joaquin phoenix glumiti luthora, kad bi ga obrijali, sa onim rezom na usnici, izgledom pravog luđaka te sjećanjem na gladijatora bio bi izvrstan izbor, boljeg se ne mogu sjetiti, prava šteta što najčešće izbjegava blockbustere. Ali ovo sa ovim smušenjakom vic dana, nema što, još se nadam da je ovo neka zajebancija.

  • #3
    1 4
    john_debakl john_debakl @ 1.2.2014. 18:20

    eissenberg mozda u gay porno verziji

  • #2
    5 0
    Joker12 joker12 @ 1.2.2014. 16:13

    Jasno mi je Jeremy Irons, ali JESSE EISENBERG?

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala