Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glenn Close uskoro u drami Duchess
Close će ponovno surađivati s redateljem Arie Posinom u filmu temeljenom prema istinitom događaju

Glenn Close uskoro u drami "Duchess"

Foto: PR Photos

Radi se o projektu pod nazivom "Duchess", temeljenom prema istinitim događajima, u kojem je u centru, ponovno sredovječna žena, a koju će tumačiti sjajna Glenn Close. Mnogi navode kako je 'starost' u Hollywoodu itekako postala trend među angažmanima glumaca, nikako mana, a uz to je ujedno pozitivno vidjeti i kako se za tim povode i mladi redatelji, poput spomenutog Posina.

Naime, Close će u drami "Duchess" utjeloviti Annu Anderson, koja odluči preuzeti ime i identitet te postane Anastasia, i to ni manje ni više nego ruska vojvotkinja, inače najmlađa kći Tsara Nicholasa II. i Alexandre, za koju se dugo vremena pričalo kako je 1918. godine (nije) ubijena zajedno sa cijelom svojom obitelji. Iako je Anna razotkrivena kao varalica, cijela priča kasnije je prerasla u pravu misteriju. No, u filmu ćemo zapravo vidjeti Annine posljednje dane kada se preseli 1960-ih godina u SAD gdje se uda za profesora povijesti, Jacka Manahana, mlađeg od nje 20 godina. Cijela priča se zakomplicira kada Anna završi u ustanovi za mentalno oboljele osobe nakon čega njih dvoje odluče pobjeći, kada nekoliko dana provedu vozikajući se zajedno po Virginiji.

Scenarij bi zajedno trebali odraditi sam redatelj Posin i Nicholas Kazan, koji je inače bio iznimno popularan scenarist u periodu kasnih 80-ih i 90-ih godina, a radio je na "Reversal of Fortune" i "At Close Range".

Inače, Close je već surađivala s Posinom 2005. godine na crnohumornoj komediji "The Chumscrubber". Isto tako glumila je i u seriji "Damages", a gledat ćemo ju uskoro i u doku-drami "Low Down",  filmu "Anesthesia", kao i u "Guardians of the Galaxy" što mogi već sada opisuju njezinim najboljim angažmanom desetljeća.

Film "Duchess" s produkcijom kreće ove godine u Virginji, a do tada pogledajte dokumentarac "Our World: In Search of a Lost Princess" koji se bavi ovom neobičnom, tragičnom, istinitom pričom.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala