Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joaquin Phoenix: Moj život je jednostavan i dosadan!
Slavni glumac kaže kako vodi jedan posve normalan život

Joaquin Phoenix: Moj život je jednostavan i dosadan!

Foto: PR Photos

Mnogi ga smatraju i opisuju prilično povučenim za jednu hollywoodsku zvijezdu takvog kalibra, no on sam o sebi nikada ne govori kao o ‘superzvijezdi’ niti ga, kako stalno ističe, zanima slava i popularnost koja itekako ide uz njegov posao, opravdano.

- Dok se recimo šećem i da ispred meni iskoči netko s kamerom, to bi me jako preplašilo - kazao je slavni glumac koji tvrdi kako je njegov život u usporedbi s drugim ljudima iz 'svijeta slavnih', poprilično normalan.

- Primjerice, s nikim od kolega se nisam već tjednima čuo. Ne volim putovati, niti ići na plažu. Živim u Los Angelesu gdje u biti nitko ne šeta ulicama. Činjenica je da danas ljudi ne postaju slavni zbog nečega što su napravili, već iz nekih drugih razloga, a ja te druge razloge nemam. Zbog toga me paparazziji nemaju razloga pratiti. A ako se na to ipak odluče, neće dobiti ništa specijalno ‘sočno’ - ispričao je glumac te zaključio kako je njegov život poprilično jednostavan i da čak sam sebi zna biti dosadan te da razmišlja da počne izmišljati stvari, kako bi predstavio svoj život uzbudljivijim medijima.

- Imam šest prijatelja s kojima se stalno družim, imam dva psa koje često izvodim u šetnje, slušam muziku i vrijeme provodim sa svojom djevojkom... to je u biti to - otkrio je kako uglavnom provodi svoje slobodno vrijeme.

Spomenimo i kako romantična drama redatelja Spike Jonzea “Her” u kina dvorane diljem svijeta stiže za koji dan.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala