Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


4DX kino dvorana od 12.12. u multipleksu CineStar Arena Zagreb
Novi kino doživljaj otvara se filmom 'Hobit: Smaugova pustoš' za koji od danas možete kupiti ulaznice!

4DX kino dvorana od 12.12. u multipleksu CineStar Arena Zagreb

Foto: Blitz

Nova i prva 4DX™ kino dvorana u Hrvatskoj multipleksa CineStar Arena Zagreb službeno će se otvoriti 12.12. projekcijama igranog filma Hobit: Smaugova pustoš i animiranog filma Snježno kraljevstvo.

Među filmovima koje ćemo moći pratiti u novom 4D formatu tako će se naći i najveći nadolazeći hitovi među kojima se ističu: Ronin 47, Legenda o Herkulu, Need for Speed, Različita, Lego 3D

Posjetitelji nove 4DX™ kino dvorane multipleksa CineStar Arena Zagreb gledajući film imat će osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti 4DX™ prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih osjetila!

4DX™ pokrenut je 2009. od strane CJ CGV najvećeg kino prikazivačkog lanca u Aziji, a Blitz-Cinestar pridružuje se njihovim partnerima kino prikazivačima najvećih svjetskih lanca. U svijetu trenutno postoje samo 56 4D kina!

Blitz-CineStar je prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, te IMAX i Gold Class formate. 4DX™ je još jedan posebni kino doživljaj koji osigurava dodatnu dozu ekskluzivnosti!

PRETPRODAJA ULAZNICA ZA HOBIT: SMAUGOVA PUSTOŠ

Od danas u CineStaru kreće pretprodaja kino ulaznica za projekcije filma Hobit: Smaugova pustoš u 4DX formatu. Projekcije će započeti u četvrtak 12.12. u novoj 4DX Samsung dvorani CineStara Arena Zagreb.

Svi koji žele prvi uživati u filmu kao da se zaista nalaze u Međuzemlju s Bilbom Bagginsom i družinom patuljaka ulaznice za fantastičnu avanturu u 4DX formatu moći će kupiti u pretprodaji samo u CineStaru na blagajnama kina i online (putem smartphone aplikacije i na web stranici).

Cijena ulaznice u 4DX formatu varira ovisno o redovnoj cijeni ulaznice na koju se dodatno naplaćuje 25 kuna koliko iznosi dodatak za jedinstveni 4DX kino doživljaj.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala