Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emma Stone i Jonah Hill u Ghostbusters 3
Anna i Jeremy likovi su koje bi Emma i Jonah trebali navodno utjeloviti

Emma Stone i Jonah Hill u "Ghostbusters 3"

Foto: screenshot

Glasine o snimanju trećeg dijela svima omiljenog filma “Ghostbusters” (Istjerivači duhova) svako toliko se pojave, pa evo i one najnovije.

Glumci koji bi se navodno trebalo pridružiti projektu su Emma Stone i Jonah Hill, a likove koje bi trebali tumačiti su Anna i Jeremy. Nažalost, nije poznato niti je otkriveno tko su zapravo Anna i Jeremy niti koja je njihova poveznica s cijelom pričom.

Iako cijela ta zavrzlama oko ‘hoće li se / neće snimati’ treći dio traje već skoro cijelo desetljeće, scenarist i glumačka zvijezda filma, Dan Aykroyd, koji je ujedno i jedini službeno potvrđen za treći film, kazao je kako se osjeća ponovno ohrabreno sa scenarijem te da predviđa kako bi snimanje filma moglo početi u travnju 2014. godine. Isto tako, otkrio je kako će se novim nastavkom predstaviti novi, mlađi tim Ghostbustersa koji svoju priču započne sa studentskim danima na Sveučilištu Kolumbija u New Yorku.



Kako za sada stvari stoje, Bill Murry odlučno je odbio reprizirati svoju ulogu Dr. Petera Venkmana dok je njegov kolega Tick Moranis samo jednom prilikom izjavio kratko “ovo mora biti nešto jako dobro”.

Podsjetimo, Aykroyd i kolega glumac, scenarist Harold Ramis, potpisuju scenarij originala iz 1984. godine “Ghostbusters” i onaj iz 1989. godine “Ghostbusters II”. No, kada je bilo u pitanju stvaranje scenarija za treći dio, dvojac je naišao na poteškoće oko koncepta pa je navodno u pomoć priskočio Ethan Cohen.

Kada se film “Ghostbusters III” može očekivati u kinima, nije poznato.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala