TV Preporuke dana – Nedjelja 12.5.

nedjelja, 12. svibnja 2024.

Nove epizoda odličnih emisija te hit filmovi

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12.svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Bitka pop, rock, country i R&B hitova: na pozornicu stižu Massimo, Bon Jovi, Amy Winehouse, Katy Perry, Shania Twain, Zlatni dukati, Crvena jabuka i Gibonni!

Američki zapad, HTV 3 u 22:30 sati
Dok sukob u okrugu Lincoln prerasta u opći rat, Billy the Kid postaje žrtveni jarac za sve to nasilje te mora pobjeći u odmetničko utočište Zapada: Las Vegas u Novom Meksiku

FILMOVI

Putnik 57, Doma TV u 20 sati
Dinamičan akcijski triler nadahnut velikim hitom Brucea Willisa Umri muški, s izvrsnim Wesleyjem Snipesom u glavnoj ulozi. U ovom filmu jedan od svojih prvih zapaženijih nastupa ostvarila je i danas slavna Elizabeth Hurley.

Utrka života, HTV 1 u 20:15 sati
Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Jamesa Hunta i Nikia Laude u režiji Rona Howarda. Smješten u sexy i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film nas osim na staze, vodi i u privatan život i zakulisna događanja utrka.

Neboder, RTL u 20:15 sati
Will Ford se bavi procjenjivanjem sigurnosti zgrada i novogradnje. Na zadatku u Hong Kongu proučava neboder koji slovi za najvišu i najsigurniju građevinu na svijetu. Tijekom posjeta, ostakljenu višekatnicu iznenada zahvaća požar, a on biva okrivljen za to.

Feniksov let, RTL u 22 sata
Nastao prema istoimenoj knjizi ovo je uzbudljiva akcijska avantura o maloj skupini ostavljenoj na milost i nemilost okrutnom pustinjskom vremenu. Sa zalihama koje postaju sve manje oni odlučuju riskirati sve i pokušati sagraditi avion.

Ta luda ljubav, Nova TV u 23 sata
Steve Carell, Ryan Gosling i Emma Stone pojavljuju se u glavnim ulogama u ovoj hit romantičnoj komediji redateljskog dvojca Glenn Ficarra i Johna Requa.

Zbogom, sine, HTV 3 u 23:15 sati
Nakon gubitka djeteta u tragičnoj nesreći, njihovi se putovi razdvajaju. Sudbine dolaze i prolaze, a bogatstva se transformiraju pod utjecajem promjena u zemlji. No iako se njihovi životi razilaze, ostaje zajednička potraga za istinom i pomirenje oko tragedije.

Prije svega Miles, HTV 1 u 23:45 sati
Život i glazba neponovljivog Milesa Davisa, slavnog jazz glazbenika koji danas ima status klasika u svom žanru - jazz glazbi. No, film nije samo film o glazbi, već je riječ o tome što svi proživljavamo barem jednom u životu - propitkuje tko smo doista, što imamo za reći i kako ćemo to reći. Kako ćemo na kraju biti definirani i tko o tome odlučuje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti