Kevin Hart je slučajni akcijski junak u najavi filma "Die Hart 2: Die Harter"

ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Novi nastavak filma u kojem Hart glumi samog sebe stiže krajem svibnja

Prime Video je ovih dana objavio službeni trailer za svoj nadolazeći film Die Hart 2: Die Harter te otkrio kako nas nadolazeća komedija s Kevinom Hartom u glavnoj ulozi na njihovoj streaming platformi čeka već krajem ovog mjeseca. Film se temelji na istoimenoj seriji.

Trailer je prepun humora specifičnog upravo za Kevina Harta, prikazujući nam ga u ulozi u kojoj se najbolje snalazi - u ulozi samog sebe.

Odvažna i izazovna radnja pomalo podsjeća na klasičnu komediju Tropic Thunder, u kojoj se niz glumaca nalazi u životno opasnim situacijama misleći da snimaju film.

Trailer nam otkriva Nathalie Emmanuel i Bena Schwartza u ulogama Jordan i Andrea, a pojavljivanje Johna Cene na kraju trailera šlag je na torti.  

Službeni opis filma otkriva što nam film donosi: U ovom nastavku Kevin Hart, koji je sada najveća akcijska zvijezda na svijetu, planira inovativni akcijski film bez scenarija s neplaniranim scenama, kako bi učvrstio svoju poziciju najvećeg. Međutim postane žrtva zle osvetničke urote i mora potražiti pomoć svojih omiljenih kolega i pretjerano posvećenog asistenata ako želi preživjeti.

Film Die Hart 2: Die Harter na Prime Video stiže 30. svibnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti