General Ivan Korade mrtav

četvrtak, 03. travnja 2008.

Nakon 7 dana okončana drama s opsadom specijalaca i policije - stradao jedan policajac kao peta žrtva, ima i ranjenih

Nakon što je opkoljen u vikendici, dva kilometra od svoje kuće, i razmjene pucnjave, u kojoj je navodno jedan policajac ubijen, general Ivan Korade se ubio.

Nova TV je nabrže reagirala izvanrednim vijestima oko 15.43 sati - Andrija Jarak se Romini Knežić javio uživo u studio i potvrdio vijest o samoubojstvu. Još se ne zna je li to bilo pištoljem, puškom, bombom. Jarak nije ništa dalje spekulirao, a web portali javljaju da je navodno imao i dva pomagača, da se u Velikoj Veterničkoj pucalo, da ima više ranjenih i da je jedan policajac ubijen - specijalac iz Antiterorističke jedinice Lučko (Kobra).

Korade je lociran na svojem imanju, kod ribnjaka, a od njegove kuće do tamo je dvokilometarni tunel! Jutarnji list javlja da su ga policajci ubili, nakon što je uzvraćao vatru na upozorenje da prestane pucati!

Večerašnji TV program triju nacionalnih televizija očito će biti prekrojen specijalnim emisijama, a vijesti i dnevnici sigurno će trajati duže. Policija će ipak nakratko odahnuti - jer sutra u Zagreb stiže američki predsjednik George Bush.

Komentari (6)
Povezane vijesti

Ostale vijesti