Stiže reboot "Hellboya"

četvrtak, 11. svibnja 2017.

Benicio del Toro i Ron Perlman neće bio dio nove ekranizacije strip junaka

Guillermo del Toro nam je 2004. godine na veliki ekran donio Hellboya, demona koji je bio jedina nada čovječanstvu u obrani od sila zla. 2008. je napravljen nastavak Hellboy 2: Zlatna vojska koji nije ni približno oduševio publiku kao original pa je franšiza stala (najvjerojatniji razlog jest što je Vitez tame imao premijeru šest dana nakon njega). Sad se čini da je vrijeme za ponovni početak.

Millennium je u pregovorima s producentima Larryjem Gordonom i Lloydom Levinom za reboot Hellboya kojim bi započeli novu franšizu. Kao redatelj se spominje Neil Marshall koji se probio hororom Užas iz dubine i koji je hvaljen za svoj rad na seriji Igra prijestolja.

Scenarij su napisali Andrew Cosby, Christopher Golden i Mike Mignola, autor stripova o Hellboyu. Za naslovnu ulogu Hellboya je najizgledniji David Harbour, zvijezda Netflixove serije Stranger Things.

Mignola je 1993. godine napravio lik Hellboya, strip koji je dobio obožavatelje diljem svijeta. Hellboy je demon istrgnut iz ruku pakla kojeg potom odgoji profesor i kasnije se bori za spas čovječanstva protiv raznih zlih sila.

Del Toro se ne spominje za rad na ovom rebootu kao ni Ron Perlman koji je glumio Hellboya u njegovim filmovima.

Novi Hellboy ima radni naziv Hellboy: Rise of the Blood Queen, a trenutno se ne zna kad bi mogao doći u kina.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti