„Tri, dva, jedan – peci!“ od 26.11. ponovno na malim ekranima!

utorak, 18. studenog 2014.

Petra Jelenić i Zdravko Perić su na čelu najslađeg slastičarskog showa koji ulazi u drugu sezonu s 12 novih kandidata

Popularni slastičarsko-natjecateljski show Tri, dva, jedan – peci! nakon vrlo uspješne prve sezone u kojoj je 12 sjajnih slastičara amatera prošlo kroz brojne kulinarske izazove kojima se testirala njihova vještina i kreativnost u pečenju slastica ulazi u drugu sezonu!

Petra Jelenić i Zdravko Perić su slastičarski magovi i eksperti koji će u drugoj sezoni savjetovati, kritizirati, podučavati i odlučivati o sudbini 12 slastičara amatera.

Njih će dvoje, uz gostujuće članove žirija, odlučivati o slastičarskoj sudbini 12 kandidata, sudionika najslađeg okršaja.

„Veselim se, ovo je nešto novo i odlična prilika da se promovira struka. Veselo i edukativno, ne planiram biti stroga! Strogoća ne vodi ničemu. Ipak se ovdje radi o amaterima i planiram biti realna i pravedna“, zaključila je Petra Jelenić, alfa i omega zagrebačke slastičarnice Mak na konac koja se najslađim poslom na svijetu bavi već dvadeset godina.

„Veselim se početku showa jer mi je uvijek drago kada imam priliku prenositi znanje na mlađe generacije. Sretan sam što se ovaj posao popularizirao, a i sve je više blogova, časopisa i emisija na tu temu“, kazao je Zdravko Perić koji od ožujka 2012. godine radi u hotelu Le Meridien Lav u Splitu, a bio je stalni član tima chefova slavnog hotela Luxor iz Las Vegasa u kojem je živio preko 10 godina.

Na sudjelovanje u showu se prijavilo gotovo 2500 kandidata , a odabrano je njih 12. Baš kao i prošle sezone i ove će se odvažnošću i maštom u spravljanju tradicionalnih hrvatskih slastica boriti za nagradu od 50 tisuća kuna i laskavu titulu naj-slastičara amatera!

U novoizgrađenom Studiju 4 Jadran filma odabrani kandidati će, na setu koji podsjeća na tvornicu čokolade Willyja Wonke, s preko tisuću cup cakeova i stotinu torti, spravljati slastice. Uz ovakvu kulisu će im zasigurno mašta raditi sto na sat. Stručni žiri, prekrasan studio od 1000 kvadrata, futuristička režija i još mnogo toga čeka na vas!

Ako sami niste bili dovoljno hrabri da se u spravljanju slastica okušate u našem studiju, svakako budite uz naše kandidate i pratite njihovu Tri, dva, jedan – peci! slastičarsku avanturu koja počinje 26. studenog u 21 sat na RTL-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti