Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
Nulto izdanje prvog festivala fantastičnog filma u cijeloj regiji održat će se od 02. do 09.07. 2011. kao najava većeg prvog izdanja u 2012. Fantastic Zagreb je festival koji će okupiti filmove fantastike i srodnih žanrova – znanstvena fantastika, horor, triler, suspens, animacija, eksperimentalni film, začudna drama itd. Projekcije se održavaju na 2 otvorene lokacije – plato kod crkve Sv. Katarine (Gradec) i plato iznad garaže u Tuškancu, te u Kinu Europa. Filmovi će se prikazivati kroz 6 programa, te u ovogodišnjem nultom izdanju ponuditi stvarno širok spektar naslova, od Japana i Koreje do Francuske, UK, Španjolske i ex YU.
Za svakog ponešto u programu. Posebno sam zaintrigiran filmom "Guma", djeluje mi kao kandidat za kultni status, trailer obećava! I Takeshi Kitano je uvršten, provjerena kvaliteta. Vrijedi obići kino u srpnju.
Jedva cekam i ja ;)
http://mojtv.hr/magazin/4857/neobican-film-u-kojem-doslovno-ozivi-automobilska-guma.aspx