Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Super 8

1
  • #1
    0 0

    postova:26
    potlim23 @ 16.6.2011. 22:57
    Film nije loš. Malo je kraj glup, očekivao sam nešto žešče i s više akcije ali nekako je to mirno završilo. Definitivno najbolja scena je izletanja vlaka, doista impresivno i zvuk preodličan. Sve u svemu film se može pogledati ali ništa posebno.
  • #2
    0 0

    postova:4
    urkes @ 19.6.2011. 23:06
    Trailer je stvarno vrhunski, te me je povukao na gledanje kao i moje prijatelje. No, film nije nista posebno. Ima stvarno scena koje ce zadiviti, ali je film previse blag. Ovo bi svakako moglo biti razocarenje godine. Ne zato sto je film los, vec zato sto nije mocan.
  • #3
    2 0

    postova:48
    oldschool @ 25.6.2011. 23:07

    Prvi utisak filma donosi ugodan osjećaj nostalgije na nešto što su davno probudili The Goonies. Bezvremenska avantura bez obzira na radnju filma, bio to lov na gusarsko blago ili sasvim nova priča o vanzemaljcima.

    Ne mogu objasniti koliko sam oduševljen da u današnje vrijeme kada su filmovi bazirani na čudovištima, superjunacima ili vanzemaljcima te isključivo eksploatiraju samo to i cijela se radnja samo vrti oko toga, u ovom filmu imamo avanturu kojoj je glavna tema samo pokretač puno razrađenije i kvalitetnije radnje i likova.

    Film je ugodan, radnja u nikojem trenutku dosadna a likovi i priča vrlo solidno razrađeni. Dječji likovi su vrhunski, svaki od njih je prepoznatljiv i na svoj način simpatičan, nisu se utopili u jednoličnosti. To pretpostavljam moramo zahvaliti Stevenu Spielbergu koji je tvorac Gooniesa a likovi klinaca neodovljivo podsjećaju na njih. Klinci su odigrali svoje uloge majstorski i puno bolje nego stariji kolege, no moram naglasiti da je Ron Eldard odigrao svoju najbolju ulogu još od Sleepersa iz ¨96.

    Specijalni efekti korišteni su smisleno i bez pretjerivanja, a isto tako scena izljetanja vlaka iz tračnica je jedna od najspektakularnijih sličnih scena koje sam ikad vidio. Moram priznati da me pomalo iznervirala tajnovitost oko toga što izlazi iz vagona, no kada film počne i radnja krene u svom smjeru to doista nije ni bitno, sasvim je svejedno da li će iz vagona izaći vanzemaljac, bigfoot ili nešto treće, tajnovitost i sama krinka istog savršeno funkcionira u filmu.

    Toplo preporučam!

    Super 8 - 8/10 

  • #4
    0 0

    postova:377
    gestapo @ 28.6.2011. 17:06

    Definitivno prenapuhani film,radnja dosadna,neoriginalna ,previse drame, kao da gledam vise filmova u njemu,premalo dobrih scena skoro pa ih nema,jedino- SPOILER  izletanje vlaka,kraj totalno glup i previse sladunjav koji se nepoklapa s cijelokupnim filmom!

    Kroz film me iritiralo  prenapuhani odnosi izmedu njih, kojim se  bave  skoro cijelim filmom i postaje uzasno iritantno!

    Definitivno nespada pod žanr triler sf jer to i nije,neki jadni pokusaj dijecjeg filmica ,btw da nije takav kraj kakvi je nebi ni spadal pod sf!

    Na kraju samo da kazem da je ovo jedan od jadnijih filmova (meni osobno) unatrag par godina,sretno onima koji ga planiraju pogledati!

    Moja ocijena je 3/10 i to samo radi scene sa vlakom!!

  • #5
    0 0

    postova:2528
    bearfoot @ 3.7.2011. 13:49

    gledajući kršenje vlaka s lokomotivom od cca 60 tona, izazvano tonu teškim autićem , vozač preživio??,

    već sam htio svrstati film u "teenage bullshit SF" žanr,

    ali izvrsni glumci-klinci, paralelne radnje i događaji, napetost, želja da vidim van-pod-nešto-zemaljca...sve me zainteresiralo i do samog kraja nemam zamjerki filmu,

     ali, stupidni kraj me opet vratio na početak...i što sad...

    razočaran.... 

  • #6
    0 0

    postova:30
    ennio @ 30.7.2011. 14:40

    Da uništenje vlaka je super mega extra najduža i najglasnija scena uništenja ikad !!! Film je dobar za ubit vrijeme !!!

  • #7
    0 0

    postova:213
    zac @ 30.10.2011. 10:12
    Zanimljiv trailer, reko ovo moram gledat. Sam početak s hrpom klinaca me polako počeo razuvjeravat u ono što sam mislo da će bit. I stvarno scredrapajuća sf priča za djecu i odrasle koji se tak osjećaju. Film nije loš dapače ali je preblag te se vidi Spilbergova ruka u svemu tome. Kombinacija The Goonies i E.T-ja.
  • #8
    1 0

    postova:67
    shogun @ 1.1.2013. 16:22

    Film je katastrofa. Nešto što je moglo biti dobra i zanimljiva priča pretvoreno je u hrpu nezanimljivih gluposti, tema izvanzemaljaca je odlična, ali ovdje je jako loše razrađena. Često dosadan i nije ni na tragu već spominjanih Gooniesa. Iako ima oznaku PG-13, ovo je dječji film, a što je posebno vidljivo na kraju. U svakom slučaju slobodno se može zaobići.

  • #9
    0 1

    postova:26
    mihailo valjetić @ 25.6.2013. 21:00

    Iako ovo možda nije vrsta filma kakvom se J.J. Abrams bavi (Star Trek, te budući Star Wars), film je dosta dobro odradio. Naravno, moramo uzeti u obzir da su djeca glavni likovi pa je namijenjen mlađoj publici. Uglavnom, film vrijedi pogledati ako volite vojne tajne i slične stvari, a sa druge strane sadrži i djecu što je u nekim scenama pomalo glupo.

    !!!SPOILER ALERT!!!

    Kraj, koji obuhvata odlazak bića je zapanjujući, pomalo i dirljiv, ali sam očekivao veće objašnjenje što se kasnije dogodilo. Što je bilo sa gradom i građanima? Što se dogodilo između Joe i Alice? Mnoga pitanja ostaju ne odgovorena, što me je razočaralo. Ocjena 7/10.

  • #10
    0 1

    postova:203
    franorobert @ 29.8.2013. 2:46
    Pomalo razočaravajuće... U svakom aspektu filma se može naći malen nedostatak, pa se dosta toga nakupi. Ali ukupno gledajući, J.J. Abrams i dalje zadivljuje. 6.5/10
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala