Imaginarij Dr. Parnassusa

1
    0 0

senilno_magare @ 10.9.2010. 0:00

Yo! :))

Jel' ko pogledao ovo čudo već? Gledam glumačku postavu i sve luđaci jedan do drugog, pa vjerujem da je i film takav.

0 0

akasha @ 10.9.2010. 0:09
    Samo bez spoilera, molim!!!
    0 0

blabla @ 10.9.2010. 0:28

Yo! :))

Gledam glumačku postavu i sve luđaci jedan do drugog, pa vjerujem da je i film takav.

senilno_magare

A tako nekako, al nije nista prespektakularno, u biti nista posebno... ( jos volim taj zanr pa mislin da san i blaga)

Cili mi je film nekako besmislen, bez radnje. Non stop cekas da se nesto dogodi, ne znas ni sam sta i onda se nista ne dogodi .

Mislim da je to vise razvikano zbog heatha ledgera... Mos ga mirne duse i ne pogledat.

0 0

senilno_magare @ 10.9.2010. 0:33

A tako nekako, al nije nista prespektakularno, u biti nista posebno... ( jos volim taj zanr pa mislin da san i blaga)

Cili mi je film nekako besmislen, bez radnje. Non stop cekas da se nesto dogodi, ne znas ni sam sta i onda se nista ne dogodi .

Mislim da je to vise razvikano zbog heatha ledgera... Mos ga mirne duse i ne pogledat.

blabla

Zahvaljujem! Točno takav opis mi je i trebao - da ne otkrije previše, a opet uokviri sve zajedno.

Will check it, though. Čisto iz filmofilske znatiželje.

0 0

doom @ 15.9.2010. 22:55
    pogledal sam ga .........gledas cijeli film kojem i nije radnja tak losa kad ju shvatis i kaj se dogodi paffff kraj koji zasere(sory na izrazu) cijeli film.....ahh!!!
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala