Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Dobri Will Hunting

1
    2 0

shogun @ 4.6.2013. 21:26

Odličan film s još boljom glumom. Matt Damon je briljirao, a za Williamsa ne moram ni govoriti, dobio je Oscara za ovu ulogu psihijatra. Njihovi međusobni razgovori su jednostavno fenomenalni, uživate u svakom trenutku. Treba pogledati.

3 0

tajci30 @ 12.8.2014. 8:22

R.i.p. Robin Williams

1 2

buffalobill @ 19.10.2016. 12:08

kad si toliko izdrzao cudi me da si ga sad isao gledati,ja recimo nisam niti imam namjeru

0 0

bearfoot @ 27.5.2020. 8:59

Svako gledanje ovog filma otvara nove detalje uglavnom u dijalozima koji ga podižu u mojim očima...jedan od najdražih mi  prizora filma je razgovor na klupi u parku, pa grabanje za guzicu, genijalno 

0 0

skeletor @ 5.6.2025. 22:33

Dobar, realan, "čvrsto sa nogama na podu" film. 

Nema superheroja, letenja, duhova, fantazija nego realna životna situacija gdje običan čovjek ima nevjerovatan talent koji ne zna i ne želi iskoristiti. Povijest ga koči, prilike prolaze, još se više zatvara u svoj svijet dok ne dobije novog psihologa.

Radnja me je malo podsjećala na The Town 2010 pa sam vidio da je u oba film suscenarist Ben Afleck. 

Robin Williams jedini ne glumi u tom filmu, imam osjećaj da je on stvarno onakva ljudina bio.

Ocjena 8/10

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala