Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Mjesto tišine 2

1
    0 0

bearfoot @ 7.7.2021. 0:17

nastavak bolji od prvog dijela, stalna napetost, stalna akcija, i čavao je imao svojih počasnih pet sekundi...ali opet, nije film koji ću gledati dvaput

1 0

skeletor @ 29.6.2025. 1:15

Nevjerovatno iritantna glumačka postava nakon kojeg Will Poultera skidam sa "Punchable face" liste. Krasinskog kada vidim najrađe bi ugasio film, Sin božemiprosti blago retardiran i kao da želi poginuti i dozvati aliene, mala Gluhonijema je toliko iritantna da sam molio da je nešto ubije. Dodati tu još neprepoznatljivo bezličnog Murphyija i dijete koje stalno plače, točno sam navijao za Aliene da ih pobrišu. 

Sve loše stvari iz prvog dijela su ovdje dodatno pojačane, od preglumljavanja do 600 "loših" stvari koje se dese u par minuta radi podizanja napetosti (tipa "legendarnog" čavla, porođaja, poplava i ostalih budalaština iz prvog dijela). 

Scenarij slab, prvih sat vremena se ništa ne dešava osim što se stalno šokira gledatelj sa jeftinom eksploatacijom elementa tišine i vječnom ugrozom. Cijeli kraj predvidljiv i neoriginalan. 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala