Kuhar i pol
Kuhar i pol, 2012., , 0 min.
Hej! Trebamo i tvoju ocjenu
Hm... Čini se da ti je prije ocjenjivanja potrebna... - prijava :).
Zato smo ljubazno otvorili boks u gornjem desnom dijelu stranice. Da se ne mučiš.
Ostali ste bez ideja što kuhati? Umorni ste od svakodnevnog razmišljanja kako pripremiti brza i ukusna jela s namirnicama koje je moguće nabaviti u vašoj samoposluzi ili na tržnici? Zasitili ste se kuharica i emisija gdje recepte uglavnom gledate i zamišljate, ali rijetko i sami pripremate? RTL Televizija misli na vas - svakim danom u minutu i pol pripremamo jelo na brz i jednostavan način.
Uz mnoštvo vrlo jednostavnih recepata i korisnih savjeta za pripremu obroka, Tomislav Gretić otvara vrata ‘svoje’ kuhinje i unosi osvježenje u vašu svakodnevicu. U pripremi recepta dana ponekad će mu pomagati specijalni gosti, eksperti u pripremi pojedinih vrsta namirnica koji nam otkrivaju male tajne velikih majstora. Gretić će s gledateljima nesebično podijeliti recepte za fini obiteljski ručak, savjete za pripremu pića i zdravih, brzih obroka, ali i tajne o pripremi pojedinih namirnica, kako naglasiti pojedine okuse, kako servirati ili ukrasiti hranu i još mnogo toga što je naučio kuhajući po najboljim hotelima na četiri kontinenta.
Tomislav Gretić glavni chef luksuznog hotela Monte Mulini u Rovinju i jedan od chefova koji zaista kuha, a ne samo delegira posao. Kako sam navodi: ”Kuhanje je moja strast i posao”. Gretić je karijeru započeo u hotelu Laguna u Zagrebu. Posao ga je dalje vodio po brojnim hrvatskim i svjetskim hotelima među kojima su Sheraton Warshaw, Sheraton Deire Dubai te Dolder Grand u Zürichu, kao i u egipatski hotel Stella Di Mare.
Kuhao je za poznate svjetske zvijezde, poput Billa Clintona, Rolling Stonesa, Stinga, U2 i mnoge, mnoge druge. Za novi dnevni format u kojem je i sam glavna zvijezda, rekao je: “Ovo je za sve one koji misle da ja kuham samo komplicirana jela!”