Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ima li nade za Gravity Falls?
Nakon osam godina od kraja prikazivanja animirana bi serija mogla dobiti nove nastavke
12. lipnja 2024.

Ima li nade za "Gravity Falls"?

Ponekad dobre stvari zaista dođu onima koji čekaju, a za obožavatelje animirane serije Gravity Falls to bi se uskoro moglo dogoditi. Prošlo je osam godina otkako je s prikazivanjem završila omiljena animirana serija, a ovih dana stižu vijesti kako Disney ozbiljno razmišlja o tome da animiranu seriju vrati na male ekrane.

Serija Gravity Falls se s prvom sezonom pojavila 2012. godine, a drugu je sezonu dobila tek 2016. godine. Na veliku žalost fanova, serija je završila sa samo dvije sezone no tvorac serije Alex Hirsch nastavio je proširivati taj svijet kroz svoja pisana djela.

U nedavno razgovoru za The Direct jedna od Disneyjevih izvršnih direktorica i predsjednica animiranog programa Meredith Roberts, otkrila je kako uvijek postoji šansa da se serija vrati: "Razgovaramo s Alexom. Trebao bi s Disneyjem objaviti knjigu na tu temu. Također radimo neke kratke epizode. Tako da, nikad ne reci nikad."

Serija je vrlo brzo po izlasku oduševila gledatelje svojim obiteljskim pristupom pripovijedanju i nadnaravnim zapletima.

Priča je pratila blizance Dippera i Mabel Pines koji odlaze u mali grad Gravity Falls, Oregon kako bi ljeto proveli sa svojim prastricem Grunkle Stanom. On ih odmah uposli da mu pomognu oko Mystery Shacka, turističke atrakcije koja iskorištava nedužne goste koji dolaze u potrazi za zanimljivostima. Dok se Dipper teško privikava na svoje novo okruženje, Mabel i njen neumorni optimizam odmah kreću u potragu za pravom ljubavlju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala