Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Noelle, Mihael Kvorka
Ovogodišnji CMC Festival Vodice 2024. powered by Calzedonia održava se 7. i 8. lipnja
1. lipnja 2024.

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Noelle, Mihael Kvorka

Foto: CMC

Noelle je za ovogodišnji CMC festival pripremila pjesmu "Zbroji dva i dva"

Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković koja je za ovogodišnji CMC festival pripremila pjesmu "Zbroji dva i dva".

"Ovo mi je već treći put da sudjelujem na festivalu kao izvođač. Vraćam se jer sam izuzetno zadovoljna cijelim festivalom. Nadam se da ću sa 'Zbroji dva i dva' ljude potaknuti na ples", rekla je Noelle.

Glazba i ples oduvijek su bili njena velika ljubav i neizostavni dio života. Na CMC festivalu svake godine iznova iznenadi s nevjerojatnom vokalnom izvedbom popraćenom nezaboravnim plesnim koracima.

"Omiljena uspomena sa CMC festivala je kada sam sišla s pozornice i hrpa djece je došla tražiti sliku sa mnom. To mi je najtopliji trenutak", prisjetila se Noelle.

Mlada glazbenica ne može sakriti uzbuđenje dok broji dane do svog nastupa na ovogodišnjem CMC festivalu, gdje će melodija njezine pjesme zapaliti srca publike.

Prvi put na vodičkoj pozornici stat će Miheal Kvorka

Već je poznato da se glazbenici rado vraćaju na CMC festival u Vodice, a zašto je tome tako, ove će godine prvi puta provjeriti Mihael Kvorka.

"Od prije o CMC Festivalu znam da je jedan od većih festivala u Hrvatskoj i uvijek sam htio otići tamo, sad mi se pružila prilika i veselim se nastupu i publici", rekao je Mihael.

Ovaj karizmatični mladić očarat će publiku pjesmom "Ti i ja". Glazbu i tekst potpisuju Miheal i Alan Dović koji je zaslužan i za aranžman.

"Nadam se da se vidimo na CMC festivalu, bit će nam zabavno i uživat ćemo svi zajedno u dobroj glazbi", poručio je Mihela.

Svojim ljetnim hitom "Ti i ja" dodatno će užariti već ionako vruću vodičku atmosferu, zato 8. lipnja budite uz najraskošniju ljetnu pozornicu, prvi red do mora.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala