Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Mario Rucner i Snježana Dujmić, Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille
Ovogodišnji CMC Festival Vodice 2024. powered by Calzedonia održava se 7. i 8. lipnja
26. svibnja 2024.

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Mario Rucner i Snježana Dujmić, Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille

Foto: CMC

Vodice će imati priliku čuti pjesmu "Bilo je dana" autora Rajka Dujmića koja nosi predivnu poruku o prijateljstvu

Pjesmu "Bilo je dana" izvest će glazbenik Mario Rucner i posebna gošća – Rajkova supruga Snježana Dujmić. Autor teksta i glazbe je Rajko Dujmić, a aranžman potpisuju Sven Gleđa i Hrvoje Grčević.

Ova emotivna balada nastala je još 2011. godine u suradnji Rajka i Maria, a njezina posebnost očituje se u predivnoj poruci o prijateljstvu.

"Radi se o jednoj specifičnoj situaciji s moje strane. Radi se o jednoj pjesmi koja se zove 'Bilo je dana', a napisao ju je pokojni Rajko Dujmić. Tu pjesmu je napisao za nas prije deset godina i sada je došlo vrijeme za njenu izvedbu. Njegova supruga Snježana i njegov sin Tin su me zamolili da to napravimo, snimimo spot i probudimo Rajkovu želju za tom pjesmom", rekao je Mario.

Pjesmu će premijerno izvesti uživo u Vodicama na CMC festivalu, a Mario poziva sve da dođu u što većem broju: "Nadam se da ćete uživati, a mi izvođači ćemo dati sve od sebe da vam bude lijepo."

Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille u Vodice dolaze s duetom "Nemam više ni snage ni volje"

Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille postali su novi glazbeni par. Bilo je samo pitanje vremena kada će ovo dvoje poznatih splitskih glazbenika udružiti svoje glasove, što su ovoga proljeća i učinili u duetu "Nemam više ni snage ni volje". Kao mjesto predstavljanja pjesme publici, odabrali su Vodice i pozornicu CMC festivala.

Tekst pjesme napisao je Bratislav Zlatanović, dok se za glazbu pobrinuo Dražen Zečić. Aranžman potpisuje Vinko Didović. Suprotno nazivu pjesme, njih dvoje imaju itekako snage i volje raspjevati vodičku publiku.

Ideja za suradnju rodila se na njihovom zajedničkom koncertu u Sloveniji. Dražen i Lidija su se složili, udružili glasove i snimili ovaj singl u koji su prenijeli vrtlog emocija.

Budući da su oboje pioniri CMC festivala i Vodicama se uvijek rado vraćaju, ne čudi što su pjesmu odlučili prvi puta uživo izvesti baš na vodičkoj rivi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala