Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kriza na RTL televiziji!
Nova humoristična serija "Kriza" od 20. listopada u 22.15h samo na RTL televiziji!

"Kriza" na RTL televiziji!

Foto: RTL

Nakon višemjesečnog snimanja i postprodukcije, gledatelji RTL Televizije će od 20. listopada u 22.15 sati moći uživati u najiščekivanijoj humorističnoj seriji ove jeseni - seriji Kriza.

Aleš, Miron, Kifla i Jeremija u jeku svojih zrelih godina proživljavaju ponovni pubertet. Stoga, kada u naletu tinejdžerskih snova i nakon svega što su proživjeli u dosadašnjem životu, četiri 'jarana' polude, odlučuju se ponovno baviti rock'n'rollom. Vođeni floskulom po kojoj rokeri imaju više uspjeha kod žena, četvorica prijatelja u garaži osnivaju bend i daju mu ime Kriza

Glavni junaci Krize četiri su sredovječna Bosanca. Aleš (Nikola Kojo) je 48-godišnji veterinar koji mrzi svoj posao, ali je već toliko dugo u njemu da nema snage ni volje mijenjati nešto po tom pitanju. Samohrani je otac, odgojio je kćer Emu (Marija Pikić) s kojom je u neprekidnom sukobu. Aleš je jako nesiguran prema zgodnim ženama, a u bendu svira bas gitaru.

Prijatelji s kojima se Aleš i Miron druže, Jeremija i Kifla, također su dio benda.
Jeremija (Mirvad Kurić) je doktor, točnije kirurg. No hipohondar je, koji to ne priznaje. Uvjeren je da stalno umire od neke neizlječive bolesti. Oženjen je i ima dvoje djece. Vremena za žene nema jer je zaokupljen svojim zdravljem. U bendu je klavijaturist.

Autor nove doze bosanskog humora jedan je od najboljih scenarista ove regije, Feđa Isović, koji za "Krizu" kaže da je inspirirana istinitim događajem, točnije rock sastavom "Karne". 

Kriza samo na RTL Televiziji od 20. listopada, od 22.15 sati!
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala